Η Cara Delevingne και η Jourdan Dunn στη νέα καμπάνια του οίκου Balmain!

Περπατάνε στα ίδια catwalks, διασκεδάζουν, πρωταγωνιστούν μαζί στην beauty καμπάνια του YSL, κάνουν αντίστοιχα friendship tatoos, και τώρα συμμετέχουν στην ίδια διαφημιστική καμπάνια. Aπόδειξη ότι αυτά τα δύο μοντέλα είναι πραγματικές BFFs!

Η Cara Delevingne και η Jourdan Dunn εμφανίζονται στην τελευταία καμπάνια Balmain, η οποία δημοσιεύεται στα περιοδικά Vogue και Love αυτό το μήνα.

Οι δύο καλλονές μαζί με τις Issa Lish, Binx Walton, Ysaunny Brito και Kayla Scott ποζάρουν σε εκπληκτικές εικόνες για το γαλλικό οίκο μόδας σε styling από την editor-in-chief του περιοδικού Love, Katie Grand και φωτογραφήθηκαν από τον Mario Sorrenti.

Σε δήλωσή του στο WWD, ο καλλιτεχνικός διευθυντής του Balmain Olivier Rousteing είπε ότι η καμπάνια έχει ως στόχο να δείξει «την ομορφιά των διαφορετικών εθνοτήτων» και αντικατοπτρίζει τη δική του κατάσταση, που είναι «ένα μαύρο αγόρι σε έναν πραγματικά σημαντικό γαλλικό οίκο.

Ο Rousteing αποκάλυψε στο Instagram τις νέες εικόνες της καμπάνιας, την οποία ονόμασε το Balmain Army.

Έγραψε: Thank u @ @ kegrand και mario_sorrenti_2 για την πίστη στο όραμά μου. To ταλέντο και το πάθος σας αποτελεί έμπνευση για μένα. Διαφορετικά κορίτσια, διαφορετικά υπόβαθρα έρχονται μαζί δυνατά για να ηγηθούν της νέας BALMAIN ARMY…

Το διάσημο αυτό cast αντικατέστησε τη Rihanna η οποία ήταν το πρόσωπο στην προηγούμενη καμπάνια του οίκου.

Read More

And More