Cora Corre: Η εγγονή της Vivienne Westwood υπέγραψε με πρακτορείο μοντέλων

Το τελευταίο συμβόλαιο που υπέγραψε το Next Model Management είναι αυτό με την εγγονή της Vivienne Westwood, Cora Corre. Aκούγεται αρκετά αναμενόμενο όμως, σωστά;

«Περπάτησα με την Veruschka όταν ήμουν τεσσάρων ετών για τη γιαγιά μου και πρόσφατα στο show της για το φθινόπωρο / χειμώνα που ήταν πραγματικά cool, μας είπε. Έχω μεγαλώσει σε ένα περιβάλλον με πολύ δημιουργικούς ανθρώπους και μερικούς ακραίους χαρακτήρες, έτσι νιώθω οτι μπορώ κάπως να το κατανοήσω όλο αυτό.

Ωστόσο, παρά το γεγονός ότι το modelling είναι στο αίμα της, δεν υπήρξε φιλοδοξία της και η συμβουλή των γονιών της ήταν ανέκαθεν να διατηρήσει την προοπτική.

Το modelling δεν ήταν κάτι που σχεδίαζα. Δείχνει αρκετά συναρπαστικό και επειδή ήμουν τόσο τυχερή να συνεργαστεώ με πραγματικά εκπληκτικούς φωτογράφους ήδη, μου φαίνεται πολύ φυσικό να το κάνω», είπε. «Οι γονείς μου είναι αρκετά cool και μου επιτρέπουν να κάνω τις δικές μου επιλογές και να σταθώ στα δικά μου πόδια.

Όπως θα ήταν για οποιαδήποτε 17χρονη, ωστόσο, τα προνόμια της νέας δουλειά της είναι πολύ συναρπαστικά. Όπως και έχει πάντως τώρα τελείωσε το σχολείο της για καλοκαίρι και η Corré έχει σκοπό να το απολαύσει.

Read More

And More