Tο iPhone 6 & το Applewatch είναι εδώ! Δες όλες τις λεπτομέρειες

Είναι επιτέλους εδώ! Μετά από μήνες εικασίας, ο CEO της Apple Tim Cook αποκάλυψε επίσημα το νεότερο παιχνίδι της: το iPhone 6 και το iPhone 6 Plus. Και οι δύο συσκευές-οι οποίες είναι εξοπλισμένες με iOS 8 θα είναι διαθέσιμες για προ-παραγγελία από τις 12 Σεπτεμβρίου και θα αρχίσουν να πωλούνται από τις 19 Σεπτεμβρίου ενώ και οι δύο βγαίνουν σε χρυσό, ασήμι, και το space gray.

Ένα από τα μεγαλύτερα updates: Ένα σύστημα πληρωμών μέσω κινητού που ονομάζεται Apple Pay, το οποίο θα είναι διαθέσιμο τον Οκτώβριο.Ο Senior Vice President της Apple, Eddy Cue περιγράφει τα βασικά στοιχεία της μεθόδου πληρωμής, χαρακτηρίζοντάς την «γρήγορη, ασφαλή και ιδιωτική.Η American Express, η MasterCard και η Visa συμπεριλαμβάνονται, σημείωσε.

/

Η Apple εισήγαγε όμως και το πολυαναμενόμενο Applewatch (όχι, δεν ονομάζεται iWatch, όπως αναμενόταν), για το οποίο ο Cook λέει πως είναι η πιο προσωπική συσκευή της εταιρείας μέχρι σήμερα. Η καταπληκτική συσκευή είναι κατασκευασμένη από κράματα ανοξείδωτου χάλυβα, αλουμινίου, και χρυσό 18-καρατίων. Θα ξεκινούν από $ 349 και θα είναι διαθέσιμα στις αρχές του επόμενου έτους. Και ναι, απαιτούν ένα iPhone 5, 5c, 6, ή 6 Plus, προκειμένου να λειτουργήσουν.

/

Το applewatch έρχεται με δύο εφαρμογές που δίνουν μια πλήρη εικόνα της υγείας και της φυσικής σoυ κατάστασης και μπορείς με πάρα πολλούς τρόπους να του δώσεις το προσωπικό σου στοιχείο: Μπορείς να αλλάξεις τα χρώματα, να επιλέξεις τα στοιχεία του σχεδιασμού του και να προσθέσεις λειτουργικότητα.

//

Μπορείς επίσης να λάβεις και να στείλεις φράσεις προκαθορισμένες, έξυπνες απαντήσεις με βάση τη συνομιλία σου, μηνύματα ήχου, το location σου και Emojis-κατ ‘ευθείαν από τον καρπό σου.

/

Εντάξει, αυτό είναι τρελό: Μπορείς επίσης να στείλεις τον πραγματικό χτύπο της καρδιάς σόυ πατώντας δύο δάχτυλα στην οθόνη ή ένα σκίτσο που έκανες με το δάχτυλό σου.

Read More

And More