Victoria Beckham: Εγκαινιάζει την πρώτη της boutique στο Λονδίνο

Σαν μια γυναίκα που αγαπάει τη μόδα, η Victoria Beckham ξέρει ένα-δύο πράγματα και για το shopping. Και αυτή η γνώση είναι εμφανής σε κάθε γωνία της πρώτης μπουτίκ της, η οποία ανοίγει σήμερα στο Mayfair του Λονδίνου.

/

Σε μια αποκλειστική ξενάγηση του χώρου στην Dover Street την περασμένη εβδομάδα, η σχεδιάστρια περιέγραψε γιατί απέφυγε τα παραδοσιακά χαρακτηριστικά ενός καταστήματος υπέρ ενός σύγχρονου χώρου που κυριαρχείται από μια τεράστια σκάλα.

/

«Είναι η πρώτη φορά οι άνθρωποι μπορούν να δουν το brand μέσα από τα μάτια μου», είπε. «Δεν ήθελα μια παραδοσιακή βιτρίνα, μόνο ένα απλό παράθυρο, και μια τεράστια τσιμεντένια συρόμενη πόρτα.

/

Είναι αγνώριστος από τον αρχικό χώρο, αποκάλυψε η Beckham.

/

Καθώς μπαίνεις, δεν υπάρχει καμία περίπτωση να μην τραβήξουν την προσοχή σου οι πολύχρωμες τσάντες που καλύπτουν έναν ολόκληρο τοίχο.

//

Μακριά προς τα αριστερά εβλέπεις μικρότερα δερμάτινα είδη όπως πορτοφόλια και μπρελόκ (από £150), γυαλιά ηλίου (και η πιο προσιτή συλλογή Victoria Victoria Beckham, εμφανίζεται σε ένα zig-zag rail.

/

Οι πελάτες ωστόσο δεν θα δουν ταμειακή μηχανή σε κανένα σημείο της boutique…

/

«Εμείς δεν πρόκειται να έχουμε κανένα άσχημο ταμείο οπουδήποτε,« η κυρία Beckham εξήγησε. «Η πληρωμή θα γίνεται με ένα iPad, ώστε να μπορούμε να πάμε στον πελάτη σε όποιον όροφο βρίσκεται.

Read More

And More