AXDW By Coca Cola Light- Ημέρα 2η: Όλα όσα είδαμε στην πασαρέλα της Ελληνικής μόδας!

Η Athens Xclusive Designers Week By Coca Cola Light συνεχίζεται για δεύτερη μέρα και αποκαλύπτει τις τάσεις για την περίοδο Άνοιξη/Καλοκαίρι 2014!

Το ΤLIFE φυσικά δε θα μπορούσε να λείπει και συνεχίζει να σου μεταφέρει όλα όσα δείχνουν οι Έλληνες σχεδιαστές καθώς το event εξελίσσεται.

JOIN CLOTHES
///
H Γιώτα και o Ιωάννης Κωνσταντίνου, το σχεδιαστικό δίδυμο της Join Clothes παρουσίασε μια συλλογή με ευέλικτα και πολυμορφικά ρούχα σε χαλαρές φόρμες σε μια χρωματική παλέτα από λευκό, μπεζ αλλά και εντονο κοραλί και τυρκουάζ.

STYLIANOS
///
Ακολούθησε ο Stylianos παρουσιάζοντας μια σειρά από βραδινά φορέματα σε θηλυκές γραμμές κοντά στο σώμα από πουτελή υλικά, με έμφαση στις απλικέ λεπτομέρειες. Η χρωματική παλέτα της συλλογής κινήθηκε στους τόνους του λευκού, του ροζ και του nude.

GAFFER & FLUFF
///
Με έμπνευση από τα origami και την αρχιτεκτονική, η Κατερίνα Βαμβακά – Gaffer & Fluf παρουσίασε μια πρωτότυπη συλλογή σε λευκό και μαύρο με χαλαρές σιλουέτες σε tomboyish ύφος.

ΣΟΜΦ
///
Σειρά είχε το brand ΣΟΜΦ με μια συλλογή σε sporty ύφος, με lasercut styles και τολμηρά prints σε βαμβακερά υφάσματα αλλά και σε αιθέριες διαφάνειες σε μια χρωματική παλέτα από λευκό, μαύρο και τρυφερά παστέλ.

ATHINA KORDA
///
Τα shows της 2ης μέρας ολοκληρώθηκαν με την Athina Korda. Γεωμετρικά κοψίματα, αυστηρές γραμμές και έντονες ασυμμετρίες είναι τα βασικά χαρακτηριστικά στο ύφος της νέας της συλλογής ενώ η χρωματική παλέτα της συλλογής κυμάνθηκε στις αποχρώσεις του μπεζ, του λευκού και του μαύρου με λεπτομέρειες από graphic prints.

Read More

And More