Calzedonia FW 14-15: Tα ωραιότερα legwear του χειμώνα!

Τα leggings είναι μόδα, τα καλσόν απαραίτητα και οι κάλτσες επιστρέφουν δυναμικά. Όσο η θερμοκρασία πέφτει τόσο οι προτάσεις των trends αυξάνονται και σου δίνουν καινούρια “gadget” για να πειραματιστείς, να παίξεις και να δημιουργήσεις στιλ!

Η νέα συλλογή της Calzedonia ντύνει τα βήματά μας με τις πιο stylish, sexy αλλά και άνετες προτάσεις σε κάλτσες, καλσόν και leggings. Διάλεξε το trend που σου ταιριάζει και περπάτησε με στιλ αυτό το χειμώνα!


7 ΤΑΣΕΙΣ ΣΤΑ ΠΟΔΙΑ ΣΟΥ

1. PARTY GIRLS


Χρυσά κεντήματα, παγιέτες, πούλιες, ασημί λάμεις και βελούδο. Tα glam στοιχεία πρωταγωνιστούν στα leggings και είναι αυτά που θα αναβαθμίσουν το στιλ σου!

2. PUNK CHIC

Καρό σχέδια, καλσόν με εφέ ψηλής κάλτσας και γκράφιτι prints, ψηλές μαύρες κάλτσες, λούρεξ leggings αλλά και με δερμάτινα στοιχεία και διαφάνειες από τούλι. Ό,τι χρειάζεσαι για τις εμφανίσεις που δεν θέλεις να περάσουν απαρατήρητες!

3. LEATHER MANIA


Sexy και μοντέρνο look για τις leather fan. Tα δερμάτινα leggings έχουν τέλεια εφαρμογή, rock στιλ και αποτελούν σταθερή αξία στη χειμερινή γκαρνταρόμπα. Το έχουν φορέσει όλες οι σταρ. Εσύ;

4. FRENCH ALLURE


Tα πουά καλσόν έχουν γράψει ιστορία στα πόδια μας και συνεχίζουν ακάθεκτα. Άλλες φορές πιο μεγάλα κι άλλες ως micro dots, είναι εδώ για να δώσουν μια γαλλική allure στις εμφανίσεις σου.

5. ANIMAL LOVE


Τα animal prints είναι εδώ πιο ισχυρά από ποτέ! Υπογραμμίζουν την άγρια πλευρά της fashionista που φέτος θα λατρέψει το ζέβρα εφέ κι όχι μόνο.

6. ROMANTIC


Η διάθεση για ρομαντικά βήματα βρίσκει έμπνευση στα μπαρόκ σχέδια, τα floral prints αλλά και τη δαντέλα. Για να προσθέσεις στα look σου τον απαραίτητο αισθησιασμό!

7. ALL TIME CLASSIC


Eίναι εκφραστές του κλασικού στιλ αλλά και basic items για τη legwear γκαρνταρόμπα μας. Πχ, το οπάκ 50 denier microfibra καλσόν ή το νέο ριγέ, τα διχτυωτά αλλά και τα κασμιρένια καλσόν. Τέλος, ένα απλό μαύρο κολάν ή από βελούδο.

Ανακαλύψτε τη συλλογή Calzedonia στο site Calzedonia http://www.calzedonia.it/gr/

Read More

And More