Backstage: Η Τόνια Σωτηροπούλου για την καμπάνια των Angelo di Spirito Rosa!

Επιτυχημένη, διάσημη, καλλονή. Ταξιδεύει συχνά, ζει μεταξύ Ελλάδας και εξωτερικού και κουβαλάει στις αποσκευές της συμμετοχές σε διεθνείς ταινίες -και όχι μόνο. Ένα από τα κορίτσια του James Bond κι ένα από τα κορίτσια που πραγματικά ζηλεύεις! Η Τόνια Σωτηροπούλου είναι το πρόσωπο της νέας καμπάνιας των Angelo di Spirito Rosa! Τα κοσμήματα που λατρεύουν οι σταρ, τα εκλεπτυσμένα κομψοτεχνήματα που αγαπάμε και όλες εμείς… για τα χέρια μας, το λαιμό μας, τα μαλλιά μας.

Πολύτιμοι και ημιπολύτιμοι λίθοι, πρωτότυπα υλικά ντύνουν τις δημιουργίες Angelo di Spirito Rosa μεταμορφώνοντας το κλασικό rosario και τη διαχρονικότητά του σε fashion item του 21ου αιώνα. Ο Βασίλης Τρίκαρδος ως αλχημιστής του σήμερα και η Μαριάτζελα Παράβαλου-Τρίκαρδου με τις μαγικές σχεδιαστικές της ικανότητες δημιουργούν κοσμήματα που σε διαχωρίζουν για το γούστο σου και σε ταξιδεύουν στον κόσμο του απαιτητικού στιλ.

Φινέτσα και σύγχρονη αισθητική συναντιούνται στο πρόσωπο της Τόνιας Σωτηροπούλου και μαζί τους κάνουμε μια βόλτα στα παρασκήνια της φωτογράφησης για την καμπάνια των Angelo di Spirito Rosa που θα κυκλοφορήσει σε λίγες μέρες…

/
/
Αισθησιασμός και ντελικάτη κομψότητα υπό την καθοδήγηση του φωτογράφου Γιάννη Μπουρνιά.

/
/
Στα πινέλα του μακιγιάζ ο Παναγιώτης Καρακάσης, στα χτενίσματα ο Βασίλης Διαμαντόπουλος και στο styling ο Διονύσης Κολποδίνος με δημιουργίες που φέρουν την υπογραφή: Stelios Koudounaris, MI-RO, Haute Hippie Enny di Monaco και Balmain.

/
Τα βραβευμένα για τη μοναδική τους συσκευασία κοσμήματα συνωμοτούν με τη γοητεία της μεσογειακής ομορφιάς και δεν έχεις παρά να μείνεις συντονισμένη για να δεις σύντομα και το αποτέλεσμα… 😉

Read More

And More