PANDORA Christmas Collection 2014: Ιδιαίτερα κοσμήματα που λάμπουν σαν έναστρος ουρανός!

Επιλέγοντας τα κοσμήματα από τη νέα χριστουγεννιάτικη συλλογή PANDORA, ένα είναι σίγουρο: Δεν θα περάσεις απαρατήρητη. Ο έναστρος ουρανός και η γαλήνια ομορφιά της νύχτας αποτυπώνονται μέσα από λαμπερά σαγηνευτικά κοσμήματα που αποπνέουν απόκοσμη ομορφιά!
Η νέα χριστουγεννιάτικη συλλογή κοσμημάτων PANDORA, συνδυάζει το θαύμα της δημιουργίας με την υπόσχεση για το μέλλον, μέσα από τρείς, εντυπωσιακές θεματικές ενότητες Classic Christmas, Starry Night και Cosmic:

Μυστήριο, λάμψη και γιορτινή διάθεση γεμάτη πολυτέλεια. Αυτά χαρακτηρίζουν τη νέα σειρά PANDORA που έρχεται να καλύψει κάθε μας διάθεση. Είτε θέλουμε girly εμφανίσεις, stylish επιλογές, διαχρονικά κλασσικές αξίες, trendy μεταμορφώσεις. Όποια και αν είναι η διάθεσή μας, μπορούμε σίγουρα να την …κοσμήσουμε με PANDORA.

Τα κοσμήματα της χριστουγεννιάτικης συλλογής PANDORA, αποτυπώνουν αναμφισβήτητα τη χαρά των γιορτών! Η διαχρονική σειρά, Classic Christmas, θα μας ταξιδέψει στα παιδικά ανέμελα χρόνια με τα σύμβολα του Άγιου Βασίλη και του Χιονάνθρωπου να δίνουν την παιχνιδιάρικη διάθεση των γιορτών. Χειροποίητα σύμβολα από μασίφ ασήμι και λαμπερό κόκκινο σμάλτο, θα αποτελέσουν το must, για κάθε girly επιλογή μας, ενώ σίγουρα είναι ένα ανεκτίμητο δώρο αγάπης για πρόσωπα που είναι μέσα στην καρδιά μας!

Το μυστήριο του έναστρου ουρανού κρύβει ατέλειωτη ομορφιά. Μέσα από τη συλλογή Starry Νight τα κοσμήματα αντανακλούν ακριβώς αυτό: Την ομορφιά, το μυστήριο και την ηρεμία του νυχτερινού έναστρου ουρανού. Λαμπερές πέτρες cubic zirconia και blue crystal θα αναδείξουν τη μυστηριώδη πλευρά μας μέσα από την προσιτή πολυτέλεια των κοσμημάτων PANDORA.

Στους μακρινούς γαλαξίες, κυριαρχεί η αστερόσκονη και το μυστήριο, και η PANDORA έφερε και τα δύο αυτά χαρακτηριστικά στοιχεία στα κοσμήματα της συλλογής Cosmic. Η γαλήνια ομορφιά, όπως αυτή του σύμπαντος αποτυπώνεται σε πανέμορφα Charms που συνδυάζουν εκρήξεις φωτός από ασήμι και χρυσό, ενώ τα εντυπωσιακά δαχτυλίδια και μενταγιόν αναδεικνύονται από το βαθύ και μυστηριώδες μπλε της νύχτας.

Τα κοσμήματα PANDORA αποτελούν δημιουργίες υψηλής ποιότητας και αισθητικής για ξεχωριστές περιστάσεις που σχεδιάζονται στη Δανία. Κατασκευάζονται από χρυσό 14 καρατίων, ή ασήμι 925 ύψιστης ποιότητας, ημιπολύτιμους λίθους και χειροποίητες λεπτομέρειες, που αναδεικνύουν τη μοναδικότητα κάθε γυναίκας, ενώ αποτελούν ένα ανεκτίμητο δώρο για κάθε περίσταση.

Αν γίνεις μέλος του PANDORACLUB, στο pandora.net/el-gr/pandora-club μπορείς να απολαμβάνεις και μοναδικά προνόμια, όπως να ενημερώνεσαι για νέες συλλογές και προσφορές, ενώ έχεις τη δυνατότητα δημιουργίας «Λίστας Επιθυμιών» που θα δίνει στα αγαπημένα σου πρόσωπα τη χαρά, να «ανακαλύψουν» όλα εκείνα τα σύμβολα που θα ήθελες να αποκτήσεις.

Περισσότερες πληροφορίες για την πλούσια συλλογή κοσμημάτων PANDORA θα βρεις στο pandora.net και στη σελίδα PΑΝDORA στο Facebook, facebook.com/PandoraGreece ή για τις online αγορές σου στο pandorashop.gr. Βρες ένα κατάστημα κοντά σου από τον χάρτη που διατίθεται μέσα από το pandora.net/el-gr/stores

Read More

And More