Διαγωνισμός The World of Queen Calliope: Κέρδισε ένα ζευγάρι επώνυμα σκουλαρίκια

Είσαι γυναίκα και είναι στη φύση σου να θέλεις να ξεχωρίζεις. Τι καλύτερο λοιπόν από ένα ζευγάρι εντυπωσιακά σκουλαρίκια από την Queen Calliope Boutique! Ιδιαίτερα, χειροποίητα, σχεδιασμένα από την ίδια την Calliope αποτελούν αυτό το “κάτι” που θα μεταμορφώσουν ακόμα και το πιο απλό σου look.

The World of Queen Calliope

Ένα μαγικό ταξίδι στον κόσμο του στιλ. Εκλεπτυσμός, έθνικ πινελιές, κομψότητα. Ένας χώρος γεμάτος από δημιουργίες της Calliope για σένα που θέλεις να δώσεις στο look σου, στο χώρο σου, στις σχέσεις σου έναν διαφορετικό αέρα.

Η Calliope ξέρει… Ανέκαθεν ξεχώριζε για την οπτική της, την αισθητική της. Και στο χώρο της θα βρεις αυτό που κάθε αυθεντική fashionista αναζητά, κάθε γυναίκα που δεν συμβιβάζεται με το συνηθισμένο.

Κάθε κόσμημα, κάθε αντικείμενο ή ρούχο από τη συλλογή της έχει χαρακτήρα και είναι μοναδικό. Η Calliope σου χαρίζει ένα εντυπωσιακό ζευγάρι σκουλαρίκια. Αν θέλεις να χαρίσεις κι εσύ κάτι ιδιαίτερο στους δικούς σου ανθρώπους ή στον εαυτό σου δεν έχεις παρά να επισκεφτείς τον κόσμο της. (The World of Queen Calliope: Hροδότου 9, Κολωνάκι)

ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙΣ ΤΑ ΣΚΟΥΛΑΡΙΚΙΑ

Συμπλήρωσε τα στοιχεία σου στην παρακάτω φόρμα και μπες στην κλήρωση.

Read More

And More