H Olivia Wilde είναι το πρόσωπο της καμπάνιας Conscious Exclusive της H&M

Η H&M ανακοινώνει με υπερηφάνεια ότι η Olivia Wilde, ηθοποιός και ανθρωπίστρια, θα είναι το πρόσωπο της νέας καμπάνιας Conscious Exclusive της H&M. Η Olivia, γνωστή για την αφοσίωσή της στην αειφορία και τη δέσμευσή της σε περιβαλλοντικούς σκοπούς, θα εμφανίζεται στην καμπάνια φορώντας κομμάτια της συλλογής. Η συλλογή Conscious Exclusive θα είναι διαθέσιμη σε περίπου 200 καταστήματα της H&M σε όλο τον κόσμο από τις 16 Απριλίου, καθώς και στο ηλεκτρονικό κατάστημα.

Η αειφορία είναι ένα από τα μεγαλύτερα πάθη μου. Είμαι υπερήφανη που θα γίνω το πρόσωπο της συλλογής Conscious Exclusive της H&M, επειδή αναδεικνύει το κομψό στυλ της αειφορίας,” λέει η Olivia Wilde.

/

Η φετινή συλλογή Conscious Exclusive έχει επιρροές από όλο τον κόσμο, αφού εμπνέεται από τους πολιτισμούς της Αφρικής, της Ασίας και της Ινδίας τόσο ως προς τις γραμμές της όσο και τις λεπτομέρειες. Τα φορέματα βρίσκονται στο επίκεντρο μαζί με εμπριμέ ζωγραφισμένα στο χέρι, τα οποία δημιουργήθηκαν ειδικά για τη συλλογή.

Λατρεύω το look της φετινής συλλογής Conscious Exclusive. Τα ρούχα έχουν έντονο χαρακτήρα με πανέμορφα εμπριμέ, και είναι φτιαγμένα αποκλειστικά από βιώσιμα υλικά,” λέει η Ann-Sofie Johansson, Επικεφαλής Σχεδίασης προϊόντων νέας εξέλιξης της H&M.

Κάθε ρούχο και αξεσουάρ κατασκευάζεται από υλικά όπως οργανικό μετάξι, οργανικό βαμβάκι, οργανικό λινό, Tencel®, ανακυκλωμένο πολυεστέρα και τεχνόδερμα. Η συλλογή αποτελεί το πιο πρόσφατο βήμα στη μακροχρόνια δέσμευση της H&M για περισσότερο αειφόρο μόδα. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το H&M Conscious, επισκεφτείτε τη διαδικτυακή τοποθεσία hm.com.

Read More

And More