H AXDW επιστρέφει με τις νέες τάσεις για τη σεζόν Φθινόπωρο/Χειμώνα 2015 -2016

Η Athens Xclusive Designers Week, η διεθνής εβδομάδα μόδας της Αθήνας, επιστρέφει με τις νέες τάσεις για τη σεζόν Φθινόπωρο/Χειμώνα 2015 -2016, που θα παρουσιαστούν στη 17η διοργάνωσή της, από τις 27 έως τις 30 Μαρτίου 2015, στο Συνεδριακό Κέντρο του Μεγάρου Εθνικής Ασφαλιστικής.

Η Athens Xclusive Designers Week για 17η σεζόν γίνεται ο χώρος συνάντησης και διαλόγου των εκπροσώπων της ελληνικής και διεθνούς μόδας, φέρνοντας σε επαφή τους δημιουργούς με τη βιομηχανία της μόδας αλλά και το ευρύ κοινό. Καταξιωμένοι και ανερχόμενοι Έλληνες αλλά και ξένοι σχεδιαστές θα παρουσιάσουν τις δημιουργίες τους σε δημοσιογράφους, buyers και επιχειρηματίες του χώρου της μόδας και της ένδυσης, αξιοποιώντας την ολοκληρωμένη πλατφόρμα προβολής της AXDW. Οι δυνάμεις της μόδας ενώνονται στο πλαίσιο της AXDW, με κοινό στόχο την προώθηση και την ανάπτυξη της ελληνικής μόδας εντός και εκτός συνόρων.
Με μοχλό τη συνεχή ανάπτυξη του δικτύου συνεργασιών με σημαντικούς φορείς του κλάδου της ένδυσης εντός και εκτός Ελλάδας, με άλλες διεθνείς διοργανώσεις μόδας και με εκπροσώπους των διεθνών ΜΜΕ και αγορών της μόδας, η AXDW προβάλλει την ελληνική μόδα στο εξωτερικό.

Παράλληλα, δομικό στοιχείο της διοργάνωσης είναι η ανάδειξη και επιβράβευση των νέων σχεδιαστών: Η AXDW από την ίδρυσή της, προσφέρει την ευκαιρία σε νέους σχεδιαστές μόδας να παρουσιάσουν τη δουλειά τους στο θεσμό των New Designers Awards, διεκδικώντας τη δική τους θέση στην ελληνική μόδα, αλλά και πολύ σημαντικά βραβεία που θα συμβάλουν στην μετέπειτα επαγγελματική πορεία τους. Ακόμη, μέσω του Fashion Design Project, σχεδιαστικά ταλέντα ανεξαρτήτως σπουδών και επαγγελματικής απασχόλησης, έχουν την ευκαιρία να μοιραστούν το δικό τους σχέδιο με το κοινό και να διεκδικήσουν την ψήφο του, που θα τους εξασφαλίσει τη συμμετοχή στο θεσμό των New Designers Awards.

Περισσότερες λεπτομέρειες για το πρόγραμμα της 17ης Athens Xclusive Designers Week θα ανακοινωθούν το προσεχές διάστημα, ενώ πληροφορίες και νέα για τη διοργάνωση μπορείτε να παρακολουθείτε στην ιστοσελίδα και τις επίσημες σελίδες στα social media:
www.axdw.gr

Read More

And More