Ο Όμιλος FF Group στην έκθεση Baselworld 2015

Ο Όμιλος FF Group για ακόμη μια χρονιά κατέκτησε τον κόσμο των ρολογιών στη διεθνή έκθεση ωρολογοποιίας Baselworld. Από τις 19 έως και τις 26 Μαρτίου, η Folli Follie και η Links of London έδωσαν δυναμικό «παρών» στην πλέον αναγνωρισμένη έκθεση ωρολογοποιίας στον κόσμο, παρουσιάζοντας νέες εντυπωσιακές συλλογές ρολογιών, και ορίζοντας τις τάσεις σε έναν συνεχώς αναπτυσσόμενο κλάδο.

Για 12ησυνεχή χρονιά η Folli Follie μετέδωσε σε όλους θετική διάθεση και λάμψη με ένα επιβλητικό και κομψό stand, σε στρατηγική και προνομιακή θέση στο Hall of Sensations, όπου παρουσίασε την iconic συλλογή Santorini Flower. Απέριττο, minimal, με ανοιχτό και φιλόξενο σχεδιασμό και επιτυγχάνοντας την ιδανική fashion ισορροπία μεταξύ inox
και πορτοκαλί, το stand της Folli Follie κατάφερε να αποτελέσει σημείο αναφοράς και συνάντησης. Η επιβλητική κυρτή οθόνη μήκους 10μ. και ύψους 4μ. πρόβαλε εικόνες από το βίντεο της συλλογής Santorini Flower και μαγνήτισε όλα τα βλέμματα.

Η Folli Follie, το γνωστό και διεθνές lifestyle fashion brand, παρουσιάζει μια νέα εποχή για το brand μέσα από την νέα συλλογή ρολογιών Santorini Flower. Μια εντυπωσιακή συλλογή που αποτελείται από Swiss Μade ρολόγια με ροζ επιχρύσωση και με κυρίαρχο μοτίβο το Santorini Flower.

Η συλλογή Santorini Flower της Folli Follie, διαθέτει μια εντυπωσιακή σειρά διαφορετικών προτάσεων, ειδικά σχεδιασμένων για τις γυναίκες που ακολουθούν τις κυρίαρχες τάσεις της μόδας και αποζητούν την πολυτέλεια και την ανεπιτήδευτη κομψότητα.

Η γνωστή Ελληνίδα ηθοποιός Τόνια Σωτηροπούλου βρέθηκε στην Βασιλεία καλεσμένη του brand και είχε την ευκαιρία να δει και να θαυμάσει πρώτη την iconic συλλογή Santorini Flower. Υπό την καλλιτεχνική διεύθυνση της ομάδας της Folli Follie, η Τόνια πρωταγωνίστησε σε μια φωτογράφηση που πραγματοποιήθηκε σε χαρακτηριστικά σημεία της Βασιλείας. Η Τόνια με το απαράμιλλο στιλ και την μεσογειακή της ομορφιά κατάφερε να αναδείξει όλα εκείνα τα στοιχεία που αναμένεται να καθιερώσουν τα ρολόγια της σειράς Santorini Flower στα πιο πολυπόθητα fashion items.

Η παρουσία στη διεθνή έκθεση της Βασιλείας στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία και για την εμπνευσμένη Βρετανική μάρκα κοσμημάτων Links of London. Συνεχίζοντας να αιχμαλωτίζει το πνεύμα και την καρδιά του Λονδίνου μέσα από τις εντυπωσιακές συλλογές της, η Links of London παρουσίασε δυο νέες Swiss made συλλογές για την γυναίκα: την Windermere και την Kindred Soul, ενώ παράλληλα οι ανδρικές συλλογές Driver και Brompton διανθίστηκαν με νέα Swiss made ρολόγια. Με παράδοση στον σχεδιασμό υπέροχων συλλογών, η Links ofLondon έχει καθιερωθεί για την ποιοτική τεχνοτροπία και τον πρωτοποριακό σχεδιασμό που χαρακτηρίζει κάθε ρολόι.

Η Links of London, στο πλαίσιο της έκθεσης Baselworld, ανακοίνωσε την συνεργασία της με τον γνωστό ηθοποιό και μοντέλο, Godfrey Gao, στο πρόσωπο του οποίου βρήκε τον ιδανικό πρεσβευτή για την επάξια εκπροσώπηση του brand στην ηπειρωτική Κίνα, το Χονγκ Κόνγκ και το Μακάο. Ο Godfrey Gao έδωσε το «παρών» στην έκθεση και πραγματοποίησε μια σειρά από συνεντεύξεις σε επιλεγμένα διεθνή Μέσα.

Η αρχιτεκτονική των σπιτιών του Λονδίνου και το πάθος του σύγχρονου Βρετανού άνδρα, που επιμένει στην κάθε λεπτομέρεια από το κλασικό αυτοκίνητο που οδηγεί, μέχρι τα χειροποίητα brogues του και το αναδείχτηκε του, αποτέλεσαν πηγή έμπνευσης για το stand της Links of London, που αναδείχτηκε ανάμεσα στα 14 καλύτερα της έκθεσης από το ProfessionalJeweller.com.

Ο κύριος Δημήτρης Κουτσολιούτσος, Ιδρυτής και Πρόεδρος του Ομίλου FF Group σχολίασε σχετικά: «Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που ακόμη μια χρονιά παρουσίας του Ομίλου FFGroup στην Βασιλεία στέφθηκε με επιτυχία εμπορικής σημασίας αλλά και επικοινωνίας της εικόνας των brand μας. Σε αυτή την επιτυχία συνέβαλαν τόσο οι σημαντικές παρουσιάσεις νέων συλλογών, όσο και η παρουσία των δύο νέων brand ambassadors για την Folli Follie και την Links of London στην έκθεση». Και συνέχισε: «Το 2015 σηματοδοτεί την έναρξη μιας νέας εποχής για τα brand Folli Follie και Links of London. Ξεκινώντας από την έκθεση της Βασιλείας, ανακοινώσαμε κινήσεις στρατηγικής σημασίας, όσον αφορά στον κλάδο του ρολογιού που δραστηριοποιούμαστε, παρουσιάζοντας εκπληκτικές συλλογές Swissmade ρολογιών. Παράλληλα, τόσο η Folli Follie όσο και η Links of London αναμένεται να προχωρήσουν μέσα στην χρονιά σε σημαντικές ανακοινώσεις που θα οδηγήσουν στην περαιτέρω ανάπτυξη τους σε διεθνές επίπεδο».

Read More

And More