ChrisP: Η fashion forward ανοιξιάτικη συλλογή του

Ο σχεδιαστής Χρήστος Μυλωνάς και το fashion brand του, ChrisP, έχουν καταφέρει να κατακτήσουν μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα ολόκληρη την ελληνική showbiz και καθόλου άδικα αφού ο ίδιος έχει γνώσεις επάνω στη μόδα, εμπειρία, ξέρει να αναγνωρίζει τις τάσεις και τις ανάγκες της κάθε εποχής και φυσικά δημιουργεί κομμάτια με ταυτότητα.

Η φιλόδοξη σειρά ρούχων του γεννήθηκε στις αρχές του 2012 και οι συλλογές του περιλαμβάνουν ρούχα άνετα, sexy με edgy στοιχεία κατάλληλα να φορεθούν από το πρωί μέχρι αργά το βράδυ. Εμείς επικοινωνήσαμε μαζί του και μάθαμε όλες τις λεπτομέρειες για την καινούρια του συλλογή αλλά και για τη φιλοσοφία του ίδιου του brand του.


Τι χαρακτηρίζει τη νέα κολεξιόν;
Η καλοκαιρινή συλλογή ChrisP SS15, Num6ers, χαρακτηρίζεται κυρίως από τα minimal στοιχεία, το ανδρόγυνο look και το πάντα κλασικό αρχαιοελληνικό, συνδυασμένα με fashion forward στοιχεία, όπως το χαρακτηριστικό μας σκίσιμο και τα λάστιχα.

Πώς θα χαρακτηρίζατε το ύφος των ρούχων σας;
Το ύφος της συλλογής είναι αυστηρό, πρωτοποριακό και όσο θηλυκό πρέπει.

Παρατηρώ στη νέα συλλογή λευκό, μαύρο, γκρι. Αυτή είναι η χρωματική παλέτα που κινείστε συνήθως;
Ακριβώς, τα χρώματα που χρησιμοποιούμε πάντα, είναι το μαύρο, λευκό και γκρι. Είναι τα χρώματα που μας χαρακτηρίζουν σαν brand και επίσης είναι χρώματα που οι περισσότερες γυναίκες, που ασχολούνται με τη μόδα, αγαπούν και επιλέγουν.

Μιλήστε μας λίγο για αυτήν την ιδιαίτερη τεχνοτροπία που χρησιμοποιείτε στα ρούχα σας…
Αυτή η ιδιαίτερη τεχνοτροπία γίνεται αποκλειστικά στο χέρι και είναι αρκετά χρονοβόρα. Ο κόσμος έχει αγαπήσει τόσο πολύ το σκίσιμο, όπως το λέμε, που εδώ και 4 χρόνια που υπάρχει το brand, κάθε σεζόν υπάρχει η Basic Collection που όλα τα ρούχα έχουν αυτή την τεχνοτρόπια. Επίσης, η επιτυχία της τεχνοτροπίας αυτής, φαίνεται από το πόσο πολύ και πολλοί έχουν προσπαθήσει να αντιγράψουν, με απόλυτη αποτυχία.

Ποιος είναι συνήθως ο στόχος σας; Τι είναι για εσάς αδιαπραγμάτευτο στα ρούχα σας;
Βασικά, δημιουργούμε ρούχα που πρώτα απ’ όλα αρέσουν σε εμάς και ταιριάζουν με την αισθητική μας. Στόχος μας και στόχος του Showroom10, που μας αντιπροσωπεύει αποκλειστικά στην Ελλάδα, είναι η συνεργασία με κάποιο Showroom του εξωτερικού και γενικότερα περισσότερα ανοίγματα σε χώρες του εξωτερικού. Καθώς μιλάμε για στόχους, θέλω να αναφερθώ στον περσινό μας στόχο, που επετεύχθει με απόλυτη επιτυχία καθώς καταφέραμε και ανοίξαμε το πρώτο μας κατάστημα στη Χώρα της Μυκόνου. Επίσης, τα ρούχα μας είναι διαθέσιμα σε πολλά καταστήματα σε Ελλάδα καθώς και σε 7 χώρες σε Ασία, Ευρώπη και Αφρική. Αδιαπραγμάτευτο δεν είναι τίποτα, προσπαθούμε να προσαρμόσουμε τα στοιχεία που θέλουμε κάθε σεζόν σε κάθε ρούχο!

Θα μπορούσατε να μοιραστείτε μαζί μας μερικά styling tips όσον αφορά στα κομμάτια σας. Πως θα θέλατε να δείτε φορεμένα τα ρούχα σας και πως όχι;
Πιστεύουμε πως όποια γυναίκα επιλέγει κάποιο από τα ρούχα μας, τις περισσότερες φορές, ξέρει πως θα το φορέσει και πως να το συνδυάσει ώστε να έχει ένα όμορφο σύνολο. Καλώς ή κακώς απευθυνόμαστε σε πολύ συγκεκριμένο κοινό, αλλά πάντα τα styling tips είναι διαφορετικά για τον καθένα και πάντα ανάλογα το ρούχο και look της στιγμής.

Τι συμβουλή θα δίνατε στα κορίτσια -πάντα σχετικά με τη μόδα;
Elegance is much more expensive than luxury

Ποια λάθη πρέπει να προσπαθήσουν να αποφύγουν;
Το βασικότερο λάθος που γίνεται είναι στο νούμερο του ρούχου, όλα τα άλλα δεν θα τα χαρακτήριζα λάθη αλλά γούστο!

Λόγω της ιδιαίτερης τεχνικής τους, τα ρούχα σας έχουν κάποια ιδιαιτερότητα ως προς τη φροντίδα τους;
Μόνο λίγο προσοχή στο πλύσιμο! Κατά τ’ άλλα είναι όπως το δέρμα, όσο φθείρεται και παλιώνει, τόσο πιο ωραίο γίνεται…

Read More

And More