Supermodels και ένα αποκλειστικό soundtrack για το καλοκαίρι με τη νέα καμπάνια της Η&Μ!

Με ένα καστ από supermodels, η νέα καλοκαιρινή καμπάνια της Η&Μ για το 2015 θα αποτελέσει το soundtrack της σεζόν, χάρη σε ένα αποκλειστικό κομμάτι από τους Axwell / Ingrosso. Το διαφημιστικό σποτ θα κάνει το ντεμπούτο του online στο hm.com στις 30 Απριλίου, πριν προβληθεί στην τηλεόραση και τις κινηματογραφικές αίθουσες παγκοσμίως.
Το μοντέρνο μποέμικο στυλ φτιάχνει την ατμόσφαιρα στα H&M αυτό το καλοκαίρι, με αμάνικα φορέματα με καλειδοσκοπικά λαχούρια και μπικίνι που δένουν στο πλάι, όπως επίσης και σχέδια με τροπικά φύλλα στις αέρινες μακριές φούστες και στο πάνω μέρος των μπικίνι.

Η μονοχρωμία εντυπωσιάζει, είτε πρόκειται για λευκές τουνίκ με δαντέλα μπροστά, μπλουζάκια με τιράντες και φούστες με βολάν ή μαύρα βραδινά φορέματα με δέσιμο μπροστά σε στυλ κόμπου και μακρυμάνικα φορέματα που συνδυάζονται τέλεια με εντυπωσιακά ασημένια κολιέ.
Τα μπικίνι είναι από τα βασικά κομμάτια της σεζόν, ειδικά το μπικίνι με το τοπ bandeau με έναν ώμο και βολάν και το κάτω μέρος με βολάν, ή μπικίνι που πιάνονται στο μπροστινό μέρος και στο πλάι με διακοσμητικούς μεταλλικούς κρίκους.

«Αυτή η συλλογή περιλαμβάνει όλα όσα μου αρέσουν για το καλοκαίρι – μπικίνι για όλη τη μέρα στην παραλία, αέρινα φορέματα με ρομαντικά μοτίβα για ατέλειωτες νύχτες με φίλους», λέει η Pernilla Wohlfahrt, Head of Design της H&M.

Στο διαφημιστικό σποτ και την έντυπη καμπάνια πρωταγωνιστούν οι Joan Smalls, Natasha Poly, Doutzen Kroes και Adriana Lima, που ενσαρκώνουν ρόλους ηρώων δράσης, με αποστολή να φτάσουν στην ακτή και να γιορτάσουν το καλοκαίρι με τον καλύτερο τρόπο. Εν τω μεταξύ στην έντυπη καμπάνια τα supermodels περπατούν στην παραλία φορώντας διάφορα απαραίτητα καλοκαιρινά looks.

Στο διαφημιστικό σποτ θα ακούγεται αποκλειστικά το κομμάτι Sun Is Shining των Axwell / Ingrosso. Πρώην μέλη του γκρουπ Swedish House Mafia, το ντουέτο Axwell και Sebastian Ingrosso ετοιμάζεται για την κυκλοφορία του πρώτου τους άλμπουμ, που είναι το τέλειο soundtrack για το καλοκαίρι.

«Ήταν εκπληκτικό που δουλέψαμε με την H&M σ’αυτή την καλοκαιρινή καμπάνια με το καινούριο μας τραγούδι, το Sun Is Shinning. Νιώθουμε πάντα υπερήφανοι όταν συνεργαζόμαστε με σουηδικές εταιρείες, και περιμένοντας επιτέλους το καλοκαίρι ανυπομονούμε ν’ ακούσει το κοινό ένα κομμάτι από το καινούριο μας άλμπουμ.», λένε οι Axwell / Ingrosso.

Read More

And More