AtoZGreek: Το νέο beach accessories brand του Kωνσταντίνου Βαρβιτσιώτη!

Μπλε και Λευκό. Τα χρώματα του Ελληνικού καλοκαιριού. Τα χρώματα του AtoZGreek. Μπλε της θάλασσας και του ουρανού. Λευκό της κομψότητας και της αυθεντικότητας. Μαζί τα δύο χρώματα αντιπροσωπεύουν τη φρεσκάδα και τη χαρά.

src=/files/Image/fashion/2015/MAY/28-8/A1.jpg

Αυτό είναι το AtoZGreek, ένα νέο brand με summer accessories εμπνευσμένα από τη ραστώνη μιας καλοκαιρινής ημέρας στην παραλία ενός νησιού. Κομψά, απλά, αυθεντικά, χαρούμενα και φρέσκα σχέδια που θα γίνουν απαραίτητα items για το φετινό καλοκαίρι. Τα προϊόντα AtoZGreek αποτελούν μία διαρκή υπενθύμιση ότι η ζωή μας είναι σαν ένα ατέλειωτο Ελληνικό καλοκαίρι.

Τα summer accessories AtoZGreek είναι φτιαγμένα στην Ελλάδα, χειροποίητα και χρησιμοποιούν μόνο τοπικές πρώτες ύλες. Ο καμβάς προέρχεται από ένα μικρό υφαντουργείο στη Ναύπακτο, το δέρμα από τη Νάουσα ενώ κατασκευάζονται σε μία οικογενειακή βιοτεχνία στην Αττική.

src=/files/Image/fashion/2015/MAY/28-8/A2.jpgsrc=/files/Image/fashion/2015/MAY/28-8/A3.jpg

Για το καλοκαίρι 2015 η σειρά ΑtoZGreek διαθέτει τριών ειδών τσάντες: beach bags, clutches και backpacks με 5 μοναδικά σχέδια: το Μάτι, το Καρπούζι, το Γάιδαρο, τον Ήλιο και την Καρδιά, οι οποίες θα σας συνοδεύσουν στις εξορμήσεις σας τόσο στην παραλία όσο και στην πόλη.

src=/files/Image/fashion/2015/MAY/28-8/A4.jpgsrc=/files/Image/fashion/2015/MAY/28-8/A5.jpg

Ο δημιουργός της σειράς Κωνσταντίνος Βαρβιτσιώτης γεννήθηκε και μεγάλωσε 100 μέτρα από τη θάλασσα. Οι πρώτες του αναμνήσεις έρχονται από την παραλία. Η έμπνευσή του γεννιέται από την ελευθερία που μας δίνει η θάλασσα. Το αγαπημένο του χρώμα είναι το μπλε και η φαντασία του είναι λευκή σαν ένας άδειος καμβάς που περιμένει να τον ζωγραφίσουν. Η σειρά AtoZGreek θέλει να γίνει πρεσβευτής της Ελλάδας σε όλο τον κόσμο. Επιθυμεί μέσω των προϊόντων του να αγγίξει όλους αυτούς που μοιράζονται την πεποίθησή του ότι η ζωή πρέπει να είναι ένα ατέλειωτο Ελληνικό καλοκαίρι.

src=/files/Image/fashion/2015/MAY/28-8/A6.jpg

Τα προϊόντα AtoZGreek μπορείτε να τα βρείτε σε επιλεγμένα σημεία στην Αθήνα (Attica Department Store, Forget me Not, Filothei Asian Spa City Retreat), στη Μύκονο (SOHO-SOHO), στη Σαντορίνη (SOHO-SOHO), στις Σπέτσες (SOHO-SOHO, Asian Spa Resort at Poseidonion Grand Hotel), στην Κέρκυρα (Asian Spa & Ayurvedic Retreat), στη Σίφνο και στη Σέριφο (Le Cotecheri), στη Θεσσαλονίκη (Attica Department Store), στη Χαλκιδική (Apoella at Sani Resort), στην Κρήτη (Apoella at Daios Cove Luxury Resort & Villas, Queen Calliope at Elounda), στη Μεσσηνία (Costa Navarino Resort), στο Πόρτο Χέλι (amanzoe boutique at amanzoe) καθώς και στην Κύπρο (Grecian Hotels, Mint Boutique).

www.atozgreek.com

Read More

And More