Αγγελική Ηλιάδη: Τι φόρεσε στη λαμπερή πρεμιέρα;

Είναι από αυτές τις γυναίκες που είτε είσαι άντρας είτε είσαι γυναίκα σου αρέσει να την κοιτάς αφού η ομορφιά και η λάμψη της σε μαγνητίζουν. Ο λόγος για την Αγγελική Ηλιάδη που όσο πάει και ομορφαίνει ακόμη περισσότερο και χθες στο πλευρό του Σάκη Ρουβά έκανε πρεμιέρα και ναι τα ρούχα και τα αξεσουάρ που αλλάζει στη σκηνή είναι πολλά!

Επειδή ξέρω πως είναι στη φύση σου να θέλεις να ξέρεις όλες τις πιπεράτες λεπτομέρειες μίας εμφάνισης δεν μπορούσα να μην επικοινωνήσω με τους ειδικούς και υπεύθυνους για το styling της Αγγελικής, Μιχάλη Τσούκα και Μάριο Κυπριώτη και να σου αποκαλύψω όλες τις στιλιστικές της επιλογές για την σκηνή του Diogenis.


“Για την έναρξη της Αγγελικής επιλέξαμε μια made to order δημιουργία κεντημένη με Swarovski σε μπλε αποχρώσεις Vrettos Vrettakos και μποτάκια Guiseppe Zanotti”, μου λέει ο Μιχάλης στο τηλέφωνο.


Για το λαϊκό της προγράμμα φόρεσε ενα μίνι vintage φόρεμα Dolce & Gabbana και μποτάκια Guiseppe Zanotti. Εδώ σε φωτογραφία λίγο πριν ανέβει στην σκηνή παρέα με τον Vretto Vrettako.


“Στην πρώτη της κοινή εμφάνιση με το Σάκη Ρουβά επιλέξαμε ενα τοπ με Swarovski Vrettos Vrettakos, παντελόνι απο την τελευταία κολεξιόν του οίκου Blumarine και μποτάκια Jeffrey Campbell”.


Στα λαϊκά ντουέτα τους η Αγγελική φόρεσε tank top Chris P., φούστα Vrettos Vrettakos και μποτακια Guiseppe Zanotti. Eνώ το χτένισμα της επιμελήθηκε ο Στέφανος Βασιλάκης.

Mετά από όλες αυτές τις λεπτομέρειες φίλη μου νομίζω πως δεν πρέπει να χάσεις ούτε λεπτό και να βρεθείς στο Diogenis ώστε να απολαύσεις την Αγγελική και δεις από κοντά όλα αυτά τα σούπερ σέξυ ρούχα.

Read More

And More