Η Mercedes-Benz Diamond Sponsor της 13ης Διεθνούς Εβδομάδας Μόδας Athens Xclusive Designers Week

Η διεθνής εβδομάδα μόδας της Αθήνας, η Athens Xclusive Designers Week, έχει την τιμή να ανακοινώσει ότι η Mercedes-Benz Ελλάς Α.Ε.Ε. θα είναι ο Diamond Sponsor της 13ης διοργάνωσής της, η οποία και μετονομάζεται σε Mercedes-Benz Athens Xclusive Designers Week.

Η AXDW, έχοντας ήδη 12 επιτυχημένες διοργανώσεις στο ενεργητικό της, αποτελεί τη μοναδική πλατφόρμα προώθησης της Ελληνικής μόδας στο εξωτερικό και υποστήριξης των νέων ταλέντων, ενώ παράλληλα φέρνει σε επαφή τους εγχώριους σχεδιαστές με τις αγορές του εξωτερικού και τους εκπροσώπους τους.

Τα όμορφα αυτοκίνητα και η μόδα έχουν πολλά κοινά: κομψότητα, καινοτομία και αδιάκοπη αναζήτηση για την τελειότητα. Η Mercedes-Benz, ηγέτης στην αγορά του αυτοκινήτου και γνωστή για το καινοτομικό της πνεύμα, την υψηλή ποιότητα αλλά και το πρωτοποριακό design των μοντέλων της, ακολουθεί τη μόδα σε όλον τον κόσμο και έχει συνδέσει το όνομά της με τις σημαντικότερες εβδομάδες μόδας όπως της Νέας Υόρκης, της Μόσχας, του Βερολίνου, του Τόκυο κ.α.

Η 13η εβδομάδα μόδας της Αθήνας, η Mercedes-Benz Athens Xclusive Designers Week, θα πραγματοποιηθεί από τις 29 Μαρτίου έως την 1η Απριλίου 2013, στο εντυπωσιακό Μέγαρο Εθνικής Ασφαλιστικής, με τη συμμετοχή Ελλήνων και ξένων σχεδιαστών καθώς και νέων ταλέντων της σχεδιαστικής σκηνής.

Read More

And More