Breaking News: Nεο H&M καταστημα στη Καλλιθέα! Μάθε όλες τις λεπτομέρειες..

Η H&M, Hennes & Mauritz, η παγκοσμίως αναγνωρισμένη εταιρεία μόδας ανοίγει το 25ο κατάστημα της στην Ελλάδα, στις 30 Νοεμβρίου. Το νέο κατάστημα θα βρίσκεται στη Καλλιθέα, στην Ελευθερίου Βενιζέλου 147 και θα προσφέρει μια πλήρη γκάμα γυναικείας, αντρικής και παιδικής μόδας.

“Η Καλλιθέα είναι μία από τις πιο πυκνοκατοικημένες περιοχές στην Ελλάδα και ήταν απαίτηση των πελατών μας να τους προσφέρουμε ένα κατάστημα H&M στην περιοχή. Στόχος μας είναι να ξεπεράσουμε τις προσδοκίες των πελατών μας ως προς τα προϊόντα μας αλλά και εμάς ως εταιρεία. αναφέρει ο κύριος Ralf Wein, Country Manager Ελλάδος.

Το νέο εξαώροφο, 2000 m2 κατάστημα της H&M θα προσφέρει μια πλήρη γκάμα των πιο σύγχρονων και προσιτών τάσεων για όλη την οικογένεια χωρίς συμβιβασμούς στην ποιότητα, το σχεδιασμό και το στυλ, συμπεριλαμβανομένων των συλλογών Accessories, Underwear, Divided and Sport.

Χρώμα, ευελιξία και λάμψη χαρακτηρίζουν τα αγαπημένα γυναικεία κομμάτια της Ann-Sofie Johansson, επικεφαλής του τμήματος σχεδιασμού της H&M, για το φθινόπωρο 2012. Αγαπημένα της βασικά κομμάτια: Ταγιέρ σε αστραφτερό χρώμα, φορέματα με έγχρωμα σχέδια, ζακάρ πουλόβερ με έντονα χρώματα και σακάκι σμόκιν για όλο το 24ωρο. Για τους άνδρες, αυτή η σεζόν χαρακτηρίζεται από κλασικά σχήματα σε ολοκαίνουργιο ύφος.

Read More

And More