Η Lana Del Rey είναι το μοντέλο της Η&Μ φέτος το φθινόπωρο

Η Lana Del Rey, ένα από τα μεγαλύτερα ονόματα της παγκόσμιας μουσικής σκηνής αυτή τη στιγμή, θα είναι το κεντρικό πρόσωπο της κύριας εκστρατείας της Η&Μ φέτος το φθινόπωρο.

Η Lana θα ποζάρει για την έντυπη καμπάνια που θα φωτογραφηθεί από τους Inez van Lamsweerde και Vinoodh Matadin, ενώ επίσης θα ερμηνεύσει το τραγούδι “Blue Velvet” που θα ακουστεί σε ένα διαφημιστικό σποτ, με σκηνοθέτη τον Johan Renck.

Η Lana γνώρισε αμέσως παγκόσμια επιτυχία νωρίτερα αυτή τη χρονιά, με το single της «Video Games» που περιλαμβάνεται στο άλμπουμ της «Born to Die» και είναι διεθνώς γνωστή για το μοναδικό προσωπικό της στυλ.

Για την εκστρατεία, η Lana φορά κεντρικά κομμάτια της φθινοπωρινής συλλογής της Η&Μ, που περιλαμβάνουν ένα ροζ πουλόβερ από ανκορά, κολάν με μοτίβα, ένα τουίντ μπουφάν μηχανής και ένα εφαρμοστό τουίντ φόρεμα με δερμάτινες λεπτομέρειες.

Ολόκληρο το διαφημιστικό σποτ θα είναι διαθέσιμο στην ιστοσελίδα hm.com από τις 19 Σεπτεμβρίου, μαζί με επιμελημένες εκδόσεις του που θα χρησιμοποιηθούν για την τηλεοπτική εκστρατεία. Τον Οκτώβριο η Lana θα συμμετάσχει και σε μια εκστρατεία για τη χειμερινή μόδα της Η&Μ.

Read More

And More