H&M: Ποιο είναι το πρόσωπο της νέας καμπάνιας!

Η Vanessa Paradis είναι το πρόσωπο της συλλογής Conscious της H&M αυτή την άνοιξη, φορώντας ρούχα που όχι μόνο ακολουθούν πιστά τις τάσεις της μόδας, αλλά είναι και περισσότερο αειφόρα. Η συλλογή είναι μέρος της συνεχούς δέσμευσης της H&M για ένα πιο αειφόρο μέλλον για τη μόδα και αποδεικνύει ότι υψηλή μόδα μπορεί να δημιουργηθεί και από αειφόρα υλικά.

/
Η ηθοποιός και τραγουδίστρια φορά μοναδικά κομμάτια όπως ένα κίτρινο, ανάλαφρο φόρεμα με βολάν στο τελείωμα ή ένα μιλιτέρ κεντητό jacket με φερμουάρ συνδυασμένο με εμπριμέ παντελόνι. Τα κομμάτια είναι μέρος μιας αισιόδοξης ανοιξιάτικης συλλογής, με ρομαντικά στυλ, όπως ένα μακρύ φόρεμα καθώς και σπορ γραμμές όπως ένα κομμένο jumpsuit και ένα T-shirt φόρεμα με τροπικά σχέδια. Υπάρχουν επίσης αξεσουάρ, όπως ψηλοτάκουνα με δέσιμο στον αστράγαλο και ολόκληρη η συλλογή έχει φτιαχτεί από πιο αειφόρα υλικά, όπως οργανικό βαμβάκι, ανακυκλωμένο πολυεστέρα και Tencel.

Η ολοκληρωμένη γυναικεία σειρά θα είναι διαθέσιμη στα καταστήματα Η&Μ παγκοσμίως καθώς και on-line από τις 28 Μαρτίου, μαζί με τις ανδρικές σειρές που περιλαμβάνουν σακάκια, chinos, ethnic σχέδια σε πουκάμισα και σορτς καθώς και μια σειρά με απίστευτα χαριτωμένα σχέδια για παιδιά και μωρά.

/
Τι δηλώνει η Vanessa Paradis; «Είμαι πολύ χαρούμενη που συμμετέχω σε κάτι τόσο σημαντικό όσο η συλλογή Conscious της H&M. Προσπαθώ όσο περισσότερο μπορώ και έχω καταφέρει να κάνω τα vintage ρούχα, σημαντικό κομμάτι της γκαρνταρόμπας μου. Λατρεύω το στιλ τους και αφού μου αρέσει να χρησιμοποιώ ξανά και ξανά τα παλιά ρούχα, η όλη αυτή κίνηση αποκτά έναν οικολογικό χαρακτήρα».

Παράλληλα με το λανσάρισμα της καμπάνιας θα ξεκινήσει το “Η&Μ Conscious garment collecting action”. Οι πελάτες θα είναι σε θέση να φέρουν οποιαδήποτε ανεπιθύμητα ενδύματα, οποιασδήποτε μάρκας, σε επιλεγμένα καταστήματα σε όλες τις αγορές της εταιρείας και να λάβουν σε αντάλλαγμα για κάθε τσάντα ανακυκλώσιμου υλικού ένα κουπόνι H&M, με ανώτατο όριο τις δύο σακούλες ανά πελάτη ανά ημέρα. H Η&M είναι το πρώτο κατάστημα που ενθαρρύνει την επιστροφή των ενδυμάτων σε αυτή την κλίμακα, σε μια προσπάθεια να αποτρέψει τα ρούχα να καταλήγουν στις χωματερές.

Read More

And More