INTIMISSIMI: Τα δώρα για τον Αγ. Βαλεντίνο και η νέα καμπάνια!

H εταιρία … σε γεμίζει με εκπλήξεις με εκπλήξεις και δώρα για να γιορτάσεις με τον καλύτερο τρόπο την γιορτή των ερωτευμένων. Δες τη μάσκα από δαντέλα, μάθε τις προσφορές και απόλαυσε τη νέα καμπάνια την συλλογή Άνοιξη 2013.

SECRET MASK FOR YOU
To βιβλίο «50 Αποχρώσεις του Γκρι», εμπνέει την INTIMISSIMI: Με αγορές μίνιμουμ 50€, από 9/2-14/2, μια μαύρη, μακραμέ-δαντελένια μάσκα γίνεται δική σας. Ένα ιδιαίτερο αξεσουάρ που αποπνέει αισθησιασμό, πάθος και μυστηριώδη γοητεία – ό,τι καλύτερο και για τη γιορτή του Αγ. Βαλεντίνου. Γιατί είναι ωραία να είσαι ερωτευμένος!
in love with Intimissimi

ΤΕΖΕΝΙS: SMELLS LOVE
Oι ερωτευμένοι γιορτάζουν κάθε μέρα αλλά του Αγ. Βαλεντίνου έχουν την τιμητική τους στα καταστήματα TEZENIS. Με αγορές από 25€ κι άνω, από τις 9/2-14/2, το αγαπημένο brand των Tezenistas, τους προσφέρει ως δώρο ένα άρωμα TEZENIS. Μια πολύ καλή αφορμή για να επιλέξετε τα love lingerie looks της ημέρας σε funky κόκκινα σχέδια κι όχι μόνο.
Love Tezenis

H INTIMISSIMI παρουσιάζει τη νέα μούσα της, για την Άνοιξη 2013. Το «Ιταλικό Ταξίδι» συνεχίζεται με την Katsia Zingarevich.

H Intimissimi μας συστήνει την Katsia Zingarevich ως το νέο πρόσωπο του lingerie brand, στην ανοιξιάτικη καμπάνια 2013. Πίσω από το φακό ήταν ο James Macari ενώ ως location επιλέχθηκαν τα τυπικά ιταλικά τοπία του Cisternino και Locorotondo, κοντά στο Bari. 
Με κοινό παρονομαστή την παράδοση, το ιταλικό στυλ και την χωρίς όρια ομορφιά, η Katsia πρωταγωνιστεί στις campaign εικόνες φορώντας τη νέα ανοιξιάτικη κολεξιόν, με τον πιο σαγηνευτικό τρόπο. Οι λευκές υφές και συνθέσεις αναμειγνύονται με το μεσογειακό, αρχιτεκτονικό στοιχείο της Puglia, η μαύρη δαντέλα αναδεικνύεται με background το μοναδικό περιβάλλον και το θερμό αισθησιασμό του Νότου. Τα φωτογραφικά κάδρα είναι φωτεινά, αισθησιακά, sexy αλλά με ένα φυσικό τρόπο, αποπλανούν με σοφιστικέ ύφος: αξίες δηλαδή που χαρακτηρίζουν το DNA του brand. Εικόνες με άπλετο φως, με τις οποίες η Intimissimi συνεχίζει το «Ιταλικό Ταξίδι» της.

Read More

And More