Διαγωνισμός Love Boutique: Οι 3 νικήτριες!

Ο μεγάλος διαγωνισμός έφτασε στο τέλος και τα τρία πολύ τυχερά κορίτσια που θα κερδίσουν από μία τσάντα είναι: Ολυμπία Λύκου, Άντζυ Καβαλλιεράτου και Έλενα Δεσκάλη.

Μπράβο κορίτσια!

3 ΤΣΑΝΤΕΣ ΣΕ 1

Ποιο κορίτσι δεν αγαπάει τις τσάντες και τα αξεσουάρ; Όλες! Κι ακόμη περισσότερο αγαπάς την εργονομία, την πρακτικότητα, την ποικιλία και τις επιλογές. Μια τσάντα λοιπόν που μεταμορφώνεται σε τρεις διαφορετικές είναι ό,τι καλύτερο για μια fashionista!


Μια τσάντα που “αλλάζει” σύμφωνα για τις ανάγκες σου… Μια τσάντα που συμπληρώνει το στιλ σου όλες τις ώρες της μέρας με τον πιο in fashion τρόπο.


Τα stylish κορίτσια χαρακτηρίζονται από τις smart shopping επιλογές τους. Αγοράζοντας μια τσάντα αποκτούν τρεις. Πληρώνεις μία και αποκτάς τρεις. Τέλειο;

Love Boutique!
Είναι η νέα πρόταση στη μόδα με τα πιο in brands της αγοράς. Στα Love boutique θα δεις υπέροχες τσάντες και ρούχα Paul’s Boutique, παπούτσια Jeffrey Campbell, ιδιαίτερα ρούχα Be In Love, street fashion wear Maison Scotch, αέρινα φουλάρια Codello, καθώς και trendy κοσμήματα για να συμπληρώσεις το total look που θα ανανεώσει την φθινοπωρινή σου εμφάνιση.

Για να πάρεις μια γεύση από τους “πειρασμούς” που θα βρεις στα καταστήματα Love Boutique κάνε “κλικ” εδώ…

ΠΟΥ ΘΑ ΒΡΕΙΣ LOVE BOUTIQUE:
Golden Hall: Κηφισίας 37Α, Μαρούσι, Αθήνα Tηλ. 210 6858470
Σπέτσες: Ντάπια, Tηλ. 22980 73922
Μύκονος: Ματογιάννη 1, Tηλ. 22890 78865
Κύπρος: Μνασσιάδου 10C, Λευκωσία Τηλ. +357 22 676100

Read More

And More