Πίσω στην κορυφή της σελίδας
20.03.2013 | 23:51

TOMS: Η νέα boutique, η συλλογή και η ευκαιρία να βοηθήσεις!

TOMS: Η νέα boutique, η συλλογή και η ευκαιρία να βοηθήσεις!
ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;
Στις 28 Μαρτίου στις 19:00 στο Κολωνάκι ( Πατριάρχου Ιωακείμ 2) για πρώτη φορά έρχεται η εταιρία TOMS με ένα pop - up store και δίνει τη δυνατότητα σε όσους βρεθούν εκεί να δουν από κοντά τη νέα συλλογή από είδη οράσεως. Εμείς θα είμαστε εκεί! Εσύ; Και σημείωσε πως αν βρεθείς εκεί έχεις την δυνατότητα με κάθε αγορά ζευγαριού γυαλιών ηλίου, να στηρίξεις την TOMS να βοηθήσει στο να αποκατασταθεί η όραση ενός ανθρώπου που το έχει ανάγκη. One for OneΜε τα Γυαλιά Ηλίου, η TOMS καλείται να αντιμετωπίσει άλλη μία επιτακτική ανάγκη στον κόσμο. Το να βοηθήσει ανθρώπους που χρειάζονται να αποκατασταθεί η όραση τους.

Με την αγορά ενός ζευγαριού Γυαλιών, η TOMS θα αποκαταστήσει την όραση ενός ανθρώπου.
Πώς επιτυγχάνεται αυτό?
1. Με παροχή γυαλιών οράσεως
2. Με χειρουργική επέμβαση καταρράκτη
3. Με ιατρική περίθαλψη

Ο συνεργάτης της TOMS σε αυτή την προσπάθεια είναι το Seva Foundation (www.seva.org). Βασισμένη στη βόρεια Καλιφόρνια, η Seva εφαρμόζει προγράμματα και τεχνικές πρόληψης της τύφλωσης καθώς και προγράμματα αποκατάστασης της όρασης για πάνω από 30 χρόνια. Τα προγράμματα της Seva έχουν βοηθήσει σχεδόν 3 εκατομμύρια ανθρώπους σε όλο τον κόσμο να δουν ξανά. Οι χώρες του Νεπάλ, του Θιβέτ και της Καμπότζη είναι οι πρώτες στις οποίες η TOMS Eyewear θα ξεκινήσει τις Giving ενέργειες.

Κάθε σχέδιο έχει μια εικονική σχεδίαση με έμφαση στη λεπτομέρεια. Τα γυαλιά είναι ζωγραφισμένα στο χέρι με ρίγες που συμβολίζουν τα τρία στοιχεία της One for One. Η πρώτη λωρίδα αντιπροσωπεύει τον αγοραστή των γυαλιών. Η λωρίδα στις άκρες αντιπροσωπεύει το άτομο του οποίου θα βοηθηθεί η όραση και η μεσαία λωρίδα αντιπροσωπεύει την TOMS που φέρνει αυτούς τους δύο ανθρώπους κοντά!


Ο Blake Mycoskie πρόσθεσε: «Αντιμετωπίζουμε με ταπεινότητα τη θέση στην οποία βρισκόμαστε, και δεν θα ήμασταν εδώ χωρίς την αφοσίωση και την υποστήριξη τόσων πολλών ανθρώπων, από τους ιδιώτες εταίρους μας, τους καταπληκτικούς Giving συνεργάτες μας, τους αμέτρητους πελάτες μας, τους εργαζόμενους στην TOMS και φυσικά, την οικογένεια και τους φίλους μας παντού. Με τα Γυαλιά TOMS, αισθανόμαστε σαν να ξεκινάμε πάλι από την αρχή, και εξακολουθούν να υπάρχουν τόσα πολλά που έχουμε να δώσουμε.

Βαθμολόγησέ το
Εσύ τι λες; Πες τη γνώμη σου
Top 10