Party dressing: Οι 5 κανόνες της Victoria Beckham!

H Victoria Beckham μίλησε στο Net-a-Porter για την εορταστική περίοδο και τους 5 δικούς της κανόνες ώστε να ντυθείς σωστά. Αν μη τι άλλο αυτό που γνωρίζει καλύτερα από όλα είναι το σωστό στιλ σε επίσημες εκδηλώσεις.

Κανόνας 1: Επέλεξε ένα απλό σύνολο που μπορείς να φορέσεις και μέσα στην ημέρα και άλλαξε το.

Αν από το γραφείο φεύγεις κατευθείαν για κάποια έξοδο τότε άλλαξε τα αξεσουάρ σου. Κράτησε τσάντα clutch, φόρεσε ένα χρυσό βραχιόλι κι ένα ζευγάρι ψηλές γόβες και είσαι έτοιμη. Aυτό είναι που μου αρέσει και στην συλλογή Victoria Beckham πως η λιτή γραμμή τους σου επιτρέπει να τα φοράς από το πρωί μέχρι το βράδυ.

Κανόνας 2: Μην υποτιμάς ποτέ τη δύναμη της τσάντας.

Μία μικρή τσάντα clutch με εντυπωσιακά τρουκς μπορεί να είναι μικρή είναι αρκετή όμως για να βάλεις το κινητό και το lip gloss σου.

Κανόνας 3: Φόρεσε ψηλά εντυπωσιακά γοβάκια
Δεν βαριέμαι ποτέ ένα ζευγάρι chic γόβες. Κάνουν το ντύσιμο αμέσως να μοιάζει διαφορετικό αλλά και τα πόδια σου να δείχνουν πιο μακριά. Είναι τέλεια γιατί εκτός των άλλων είναι άνετα.

Κανόνας 4: Είναι προτιμότερο να είσαι under dressed από ότι over dressed.

Αν δεν είσαι σίγουρη για το τι θα αντιμετωπίσεις εκεί που θα πας και τι πρέπει να βάλεις, προτίμησε μία πιο λιτή εμφάμιση που θα σε γεμίσει με αυτοπεππίθεση. Τον χειμώνα συνήθως φοράω το βραδινό μου φόρεμα με militaire jacket ριγμένο στους ώμους.

Κανόνας 5: Κάποιες φορές είναι καλό να κάνεις total glamorous εμφανίσεις.

Αν έχεις να πας κάπου που επιτρέπει το επίσημο ένδυμα είναι καλό να επιλέγεις glamorous φορέματα που θα σε κάνουν να δείχνεις ωραία από όλες τις πλευρές. Συνδύασε τα αγαπημένα σου παπούτσια και φυσικά κράτησε την αγαπημένη σου βραδινή τσάντα.

Read More

And More