TOP 10: Οι χειρότερες εμφανίσεις των Όσκαρ EVER

Από τις 16 Μαίου του 1929 και μέχρι σήμερα είναι ο μεγαλύτερος θεσμός βράβευσης όλων των συντελεστών του κινηματογράφου! Αποτέλει μια από τις μεγαλύτερες τιμές που μπορεί να δεχθεί κάποιος για το έργο του! Από την πρώτη σεμνή τελετή που έγινε στο ξενοδοχείο Roosevelt στο Ηollywood μέχρι σήμερα, έχει εξελιχθεί στο πιο λαμπερό event της χρονιάς!

Το κόκκινο χαλί του Kodak Theatre γίνεται ο ομφαλός του fashion κόσμου με τα πιο δυνατά ονόματα της μεγάλης οθόνης να περπατάνε μέσα σε εντυπωσιακές δημιουργίες ηψηλής ραπτικής ενώ οι φωτογραφίες τους κάνουν αμέσως το γύρω του κόσμου!

Δεν είναι όμορφο όμως το τέλος για κάθε παραμύθι! Κάθε χρόνο η κοινή στιλιστική γνώμη σοκάρεται από “λάθος” εμφανίσεις! Εμείς συγκεντρώσαμε τις 10 χειρότερες εμφανίσεις στο κόκκινο χαλί από τα τελευταία χρόνια και σου τις παρουσιάζουμε! Κάνε κλικ στις φωτογραφίες και ανακάλυψε ποιες είναι οι δέκα πιο κακόγουστες και λανθασμένες εμφανίσεις που έχουν γίνει στο κόκκινο χαλί του Kodak theatre.

Απόλαυσε το, μέχρι το πρωί της Δευτέρας που θα δεις αναλυτικά στο TLIFE όλες τις star του Holywood στο red carpet και θα μάθεις τι φόρεσαν!

Read More

And More