Tα ρούχα που μας αρέσουν… είναι Rien by Penny Vomva!

Μπορεί να μην ήταν λίγοι οι συμμετέχοντες στο Fashion Week της Αθήνας αλλά τα ρούχα που μας άρεσαν πολύ και που μας κάνανε να θέλουμε να τα φορέσουμε το ερχόμενο Καλοκαίρι έχουν την υπογραφή Rien by Penny Vomva.

Τα ρούχα της Πέννυς είναι δροσερά, κομψά, καθαρά κοριτσίστικα και σε απλές γραμμές. Ό, τι χρειάζεσαι δηλαδή για τους καλοκαιρινούς και πολύ ζεστούς μήνες. Ρούχα πρακτικά που να σε βγάζουν ασπροπρόσωπη σε όλες τις ώρες και θερμοκρασίες.

Οι αποχρώσεις που κυμαίνεται η συλλογή είναι απαλές με έντονο το γαλάζιο, το ροζ και το μπεζ, ενώ δεν λείπει και η δαντέλα που δίνει έναν πιο θηλυκό αέρα στο ρούχο.


Μεγάλη αδυναμία που δεν θα πρέπει να παραλείψεις να δεις όταν επισκεφθείς τη boutique της στο Γκάζι είναι οι τσάντες. Οι τσάντες είναι δερμάτινες σε γήινα και απαλά χρώματα που κερδίζουν τον θαυμασμό όσων τις βλέπουν από κοντά αφού είναι καλοραμένες και δίνουν ένα πολύ μοδάτο στιλ. Μπορείς να τις βρεις σε τρία διαφορετικά μεγέθη αλλά και σε φάκελο.


Για την ιστορία το show της Πέννυς ήταν πολύ επιτυχημένο με πολύ κόσμο να δίνει το “παρών” και η αύρα των ρούχων, της μουσικής και των κοριτσιών από την πασαρέλα να αποπνέει μια γλυκιά και παράλληλα δροσερή ατμόσφαιρα.

Read More

And More