Shopping time! Τα έξυπνα κορίτσια μπορούν να ψωνίσουν ακόμα και με 20 ευρώ…

Λατρεύεις το shopping… Τρελαίνεσαι για τη μυρωδιά του καινούριου… Εκείνη τη στιγμή που το εντοπίζεις, το δοκιμάζεις, σου εφαρμόζει τέλεια και πλησιάζεις στο ταμείο κάνοντάς το δικό σου είναι μοναδική απόλαυση.

Μπορεί η οικονομική κρίση να έβαλε μέτρο -και καλώς- στις σπατάλες μας, όμως επειδή πρόκειται για ψυχική ανάγκη του φύλου μας δεν γίνεται να σταματήσουμε εντελώς τα ψώνια. Το μπάτζετ ρίχνουμε… Γιατί είμαστε “εθισμένες” στη μόδα, στο στιλ και θέλουμε μικρές, αναζωογονητικές δόσεις για να μην πάθουμε στερητικό σύνδρομο.

Η αγορά -όπως πάντα- τάσεται με το μέρος των γυναικών και σου δίνει τη δυνατότητα να ψωνίσεις ακόμα κι αν το μπάτζετ σου δεν ξεπερνά τα 20 ευρώ. Θα το πάρεις το καινούριο πραγματάκι, θα την πάρεις τη χάρα…

Τοπ H&M, 14.95 ευρώ
Θα ταιριάξει υπέροχα με το τζιν σου. Θα δέσει σούπερ με το σορτσάκι σου…

Φόρεμα ριγέ στράπλες Achilleas Accesories, 19.90 ευρώ
Μπορείς να δώσεις χρώμα στη μέρα σου, μπορείς να το φορέσεις στην παραλία, μπορείς να συνεχίσεις μετά το μπάνιο σου στο beach bar… Χρωματιστή και στιλιστικά χαρούμενη!
Μπέζ τσάντα Zara, 19.95 ευρώ
Οι φυσικοί, γήινοι τόνοι είναι από τις πιο βασικές τάσεις της σεζόν. Ουδέτεροι και ταιριάζουν με όλα. Αποκλείεται να την αγοράσεις και να μην την κρατάς καθημερινά.
Κόκκινο σορτσάκι Accessorize, 18.00 ευρώ
Το κόκκινο χρώμα είναι κάτι που πρέπει να το βάλεις στην γκαρνταρόμπα σου. Είναι το χρώμα που σύμφωνα με έρευνες προτιμούν οι άντρες να φοράς.
Φουλάρι buldoza.gr, 16.00 ευρώ
Για να δώσεις μια romantic πινελιά στο ντύσιμό σου. Μια αέρινη παστέλ εσάνς γύρω από το λαιμό σου. Θα φωτίσει το πρόσωπό σου.
Ζώνη Zara, 12.95 ευρώ
Στο στίβο των τάσεων στα αξεσουάρ οι ζώνες θα τερμάτιζαν χωρίς καμία αμφιβολία πρώτες. Είναι το συμπληρωματικό που ήρθε και μονοπώλησε τα στιλιστικά παιχνίδια.
Πέδιλα Zara, 19.95 ευρώ
Άνετα και μοντέρνα. Είναι το παπούτσι που θα σε βολέψει όσο τίποτε άλλο στην καθημερινότητά σου. Οπότε μπορείς να αγοράσεις περισσότερα από ένα. Είναι ικανά να αλλάξουν όλο το look…
Μπλε πέδιλα fullah sugah, 12.50 ευρώ
Αν δεν αποχωρίζεσαι τα λουλούδια ούτε στην παραλία, διακόσμησε τα πέδιλά σου και… περιπάτει…
Γαλάζιο φόρεμα achilleas accessories, 19.90 ευρώ
Παστέλ αποχρώσεις για τις ρομαντικές. Αμπίρ γραμμή για όσες θέλουν να κρύψουν τα προβλήμα στην περιφέρεια. Μίνι γιατί είναι καλοκαίρι.
Βραχιόλι buldoza.gr, 9.50 ευρώ
Κι όμως, ένα μικρό αξεσουάρ μπορεί πρώτον να σου φτιάξει το κέφι και δεύτερο να φτιάξει και το κέφι του ντυσίματός σου. Έτσι απλά… χαρούμενα!
Κίτρινα πέδιλα H&M, 9.95 ευρώ
Δεν ξέρω αν το κίτρινο σε αντιπροσωπεύει, αν κάνεις μια βόλτα στα μαγαζιά όμως θα το βρίσκεις συνέχεια μπροστά σου. Μήπως να υποκύψεις;

Δαχτυλίδι H&M, 7.95 ευρώ
Διακόσμησε τα δάχτυλά σου με minimal chic ύφος. Χωρίς πολλά λόγια… Λιτά, γεωμετρικά, ουδέτερα.

Read More

And More