Τα στιλιστικά resolutions του 2011! Στείλε κι εσύ τα δικά σου…

Η πρώτη μέρα της χρονιάς είναι πάντα η μέρα που παίρνουμε καινούριες αποφάσεις και διακόπτουμε τις κακές μας συνήθειες(ή τουλάχιστον έτσι θα θέλαμε)! Ποιες είναι οι νέες στιλιστικές οδοί που θα χαράξεις το 2011;

-Θα ξεκινήσω να αγοράζω έξυπνα! Θα βρω τις καλύτερες διευθύνσεις stock και θα τις επισκεφτώ όλες για να μειώσω τα χρήματα που ξοδεύα σε ρούχα και αξεσουάρ όλο το χρόνο!

-Θα οργανώσω την ντουλάπα μου! Έχω πολλά κομάτια που έχουν κρυφτεί και συνεπώς ξεχαστεί στο βάθος της ντουλάπας μου! Πρέπει να τακτοποιήσω τα πάντα και να ανακαλύψω κάθε κρυμμένο θησαυρό! Θα είναι σαν να έχω ανανεώσει την γκαρνταρόμπα μου από την αρχή!

Θα επενδύσω σε σωστά κομμάτια-κλειδιά! Έτσι χρησιμοποιώντας ως βάση τα απαραίτητα θα μπορώ να δημιουργήσω πολλούς εντυπωσιακούς συνδυασμούς! Με τη βοήθεια κοσμημάτων, αξεσουάρ και παπουτσιών θα μπορώ να τα μετατρέπω και να τα προσαρμόζω στις περιστάσεις!

-Θα εμπλουτίσω την γκαρνταρόμπα μου με vintage κομμάτια! Θα αναζητήσω τις διευθύνσεις και τα μαγαζιά που έχουν “σύγχρονα” κομμάτια από περασμένες δεκαετίες και θα τα προσαρμώσω στο στιλ μου!

-Θα βρω το προσωπικό μου στιλ! Θα σταματήσω να ψωνίζω ό, τι είναι στη μόδα μόνο και μόνο γιατί με εντυπωσιάζει! Θα βρω τα κομμάτια που με κάνουν να νιώθω όμορφα και άνετα. Θα ντύνομαι με ό, τι με εκφράζει απόλυτα! Η μόδα και οι τάσεις υπάρχουν για να μας βοηθούν να απελευθερώσουμε την όμορφη πλευρά του εαυτού μας!

-Θα σταματήσω να παρασύρομαι σε τυχαίες αγορές που το μόνο αποτέλεσμα που έχουν είναι να αδειάζουν την τσέπη και να γεμίζουν την ντουλάπα! Οι αγορές μου θα είναι συνειδητές επιλογές, κομμάτια που έχω ανάγκη και φυσικά όχι αλόγιστες σπατάλες!

Τα σωστά κοσμήματα μπορούν να σε μεταμορφώσουν! Επένδυσε σε κομμάτια που μπορούν να προσδώσουν ύφος και χαρακτήρα σε κομμάτια όπως το μικρό μαύρο φόρεμα ή το λευκό πουκάμισο!

Εσύ τι θέλεις να αλλάξεις ή να βελτιώσεις στο στιλ σου τη νέα χρονιά; Στείλε το δικό σου Styling resolution εδώ!

Read More

And More