Street Style! Στείλε μας τις πιο στιλάτες φωτογραφίες σου!

Τον τελευταίο καιρό σίγουρα το έχεις παρατηρήσει πως σε όποια σελίδα κι αν μπεις στο internet το street fashion παίζει κυρίαρχο ρόλο.

Μπορεί να σου ακούγεται περίεργο αλλά το street fashion είναι παντοδύναμο! Έχει καταφέρει να καθιερώσει ανθρώπους που φωτογράφιζαν κι ανέβαζαν τις φωτογραφίες στη προσωπική τους σελίδα ως τους νούμερο ένα bloggers που ναι, κινούν τα νήματα στο χώρο της μόδας. Είναι παντού καλεσμένοι και οι σχεδιαστές βασίζονται στη προώθηση και απόδοχη των collection tους.

Κι αν αυτό δεν σε εντυπωσιάζει να σου πω πως κορίτσια που φωτογραφίζονταν για τα street style περιοδικών κατέληξαν να έχουν δικά τους site, να αποτελούν έμπνευση για πολλές από εμάς είτε ακόμα να βρίσκουν δουλειά ως στιλίστριες! Κι αν αμφιβάλεις η Alexa Chung που πλέον έχει σειρά από τσάντες με το όνομα της στον οίκο Mulberry ξεκίνησε με αυτόν ακριβώς τον τρόπο.

Ήρθε τώρα λοιπόν η ώρα, η μανία του street fashion να καθιερωθεί και στην Ελλάδα. Και φυσικά το tlife.gr το ενσωματώνει στο δυναμικό του. Κυκλοφορεί έξω και είναι έτοιμο να απαθανατίσει τα καλύτερα στιλ.

Επειδή όμως τα καλοντυμένα κορίτσια βρίσκονται σε όλη την Ελλάδα το tlife.gr σου δίνει την ευκαιρία να μας στείλεις τη φωτογραφία με το πιο στιλάτο σου look και να δεις τον εαυτό σου ανάμεσα στις κοπέλες που το στιλ τους είναι πρόταση!

Στείλε τη φωτογραφία σου αμέσως στο photos@tlife.gr

Read More

And More