Αποπλάνησέ τον! Τα 8 μυστικά του styling που θα του ανάψουν φωτιές!

Λίγες μόνο ώρες σε χωρίζουν από την γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου! Δες εδώ τα μυστικά του styling που πρέπει να ξέρεις για να δημιουργήσεις το outfit που θα τον αποπλανήσει! Η γιορτή των ερωτευμένων χρειάζεται το σωστό περιτύλιγμα για να τον κάνεις να θέλει να ανοίξει το σώρο του με μανία! Δεν χρειάζεσαι περισσότερα. Εκείνο που χρειάζεται είναι ν’ αξιοποιήσεις ότι έχεις!

Κάνε “κλικ” πάνω σε κάθε φωτογραφία για να μάθεις τι είναι και πόσο κοστίζει το κάθε κομμάτι!

Μυστικό Νο1
Το πουκάμισό του

Η αλλαγή των ρόλων είναι ένα πολύ σέξι παιχνίδι! Φόρεσε το πουκάμισό του, πρόσθεσε ένα παπιγιόν ή ό,τι άλλο αξεσουάρ παραπέμπει σε σέξι λαγουδάκι και φυσικά αποτελείωσε τον με μπότες που αγκαλιάζουν τους μήρους σου πάνω από το γόνατο.

Μυστικό Νο2
Ανταλλαγή ρόλων

Ανδρόγυνη επανάσταση! Φόρεσε το κοστούμι σου αλλά παρέλειψε το τοπ ή το πουκάμισο! Ένα κολιέ είναι αρκετό. Ολοκλήρωσε με πολύ ψηλές γόβες! Όχι κόκκινες! Παίξε με το φούξια.

Μυστικό Νο3
Animal Insticts

Ξύπνησε τα animal insticts του με το ανάλογο φόρεμα! Πυροδότησε τα ζωώδη ένστικτά του με ένα μίνι στράπλες φόρεμα και μην παραλείψεις ένα ζευγάρι ψηλοτάκουνα peep toes. Για να έχεις τα επιθυμητά αποτελέσματα μείνε μακριά από τα πολλά αξεσουάρ, φόρεσε απλως ένα ζευγάρι βραχιόλια και άσε το λαιμό εντελώς ακάλυπτο.


Μυστικό Νο4
Στα δίχτυα της δαντέλας

Το εφέ της δαντέλας είναι ένα διαχρονικό κόλπο για να μην πορεί να σκεφτεί τίποτα άλλο παρά μόνο τι κρύβεται πίσω από το φόρεμα! Δείχνοντας μόνο ένα μικρό preview από το τι πρόκειται να ακολουθήσει θα τον κάνεις να θέλει να δώσει happy end στη βραδιά. Όπως έλεγε ο Άντι Γουόρχολ “Ο έρωτας της φαντασίας είναι πολύ καλύτερος από τον έρωτα της πραγματικότητας”.

Μυστικό Νο5
Ανοιχτή Πλάτη

Η πλάτη είναι η πιο ερωτογενής ζώνη! Άφησέ την ακάλυπτη με ένα φόρεμα ή τοπ που έχει ανοικτή πλάτη και δώσε έμφαση με ένα κολιέ περασμένο προς τα πίσω όπως και η Coco Chanel! Γύρισε του την πλάτη! Άλλωστε ο έρωτας έρχεται χωρίς ποτέ να τον δούμε, τον βλέπουμε μόνο όταν φεύγει.

Μυστικό Νο6
Κάλτσες πάνω από το γόνατο

Οι κάλτσες που φτάνουν πάνω από το γόνατο είναι ένα σέξι μυστικό που εξελίσσει μια απλή εμφάνιση σε πολύ hot βραδιά! Μπορείς να κάνεις το εξής πείραμα: Φόρεσε ένα απλό συνδυασμό: πένσιλ φούστα, τοπ, γόβες και βγες έξω. Την επόμενη μέρα κάνε το ίδιο προσθέτοντας ένα ζευγάρι ψηλές κάλτσες! Θα δεις ότι όλοι θα σε κοιτάζουν μόνο στα πόδια.

Μυστικό Νο7
Το δερμάτινο φόρεμα

Το δέρμα είναι ένα υλικό που κάνει τους άνδρες να θέλουν να σε αγγίξουν. Ξυπνάει φαντασιώσεις και αναστατώνει τις αισθήσεις! Μην εκπλαγείς αν την ώρα που τρώτε το ορεκτικό εκείνος παραγγείλει το επιδόρπιο. Το δέρμα τονίζει τη σεξουαλικότητά σου και δεν χρειάζεται καθόλου αξεσουάρ και φυσικά όχι καλσόν.

Μυστικό Νο8
To σέξι παντελόνι

Εάν εχεις αυτοπεποίθηση για το σώμα σου φόρεσε ένα δερμάτινο σέξι παντελόνι που διαγράφει κάθε εκατοστό των ποδιών σου! Συνδυάσε με ένα φαρδύ τοπ, κατά προτίμηση σε μαύρο για να μην είσαι πολύ flashy! Εάν θέλεις δώσε μια νότα glam με ένα χρυσό κολιέ.

Photo Χρήστος Πρεντουλής
Styling Σοφία Σούζα
Συνεργασία Χριστίνα Αλιώτη
Μοντέλο : Aννα Ρεζάν, We models

Read More

And More