Swarovski με 20% έκπτωση… για έξτρα δόση λάμψης!

Τα κρύσταλλα προσθέτουν λάμψη στο στιλ, τονίζουν πολύ τα χαρακτηριστικά του προσώπου κι όχι μόνο αφού μπορούν να αναδείξουν ακόμη και τον πιο απλό συνδυασμό ρούχων.

Ένα ζευγάρι κρυστάλλινα σκουλαρίκια εκτός από πολύ κομψή επιλογή, φωτίζουν το πρόσωπο και σε μία βραδινή έξοδο δεν θα σε αφήσουν να περάσεις απαρατήρητη. Τα κρυστάλλινα κολιέ, βραχιόλια αλλά και μεταγιόν σίγουρα θα αποτελέσουν λεπτομέρειες που θα δώσουν “χαρακτήρα” στο ντύσιμό σου. Ενώ τα κρυστάλλινα διακοσμητικά για το σπίτι δίνουν μια αίσθηση πως η γυναίκα που ζει σε αυτό είναι κοκέτα, ξέρει να περιποιείται το σπίτι της και δίνει αξία στις λεπτομέρειες που φωτίζουν το χώρο.

ΕΚΠΛΗΞΗ!
Η πιο γνωστή και αγαπημένη εταιρία κρυστάλλων Swarovski αναγνωρίζει την αγάπη που τους έχουμε και μας καλωσορίζει στην εορταστική περίοδο με ένα χαμόγελο δίνοντας τη δυνατότητα σε όσες κάνουν αγορές άνω των 64 ευρώ να έχουν έκπτωση 20%.

Από σήμερα λοιπόν εώς και τις 3 Δεκεμβρίου μπορείς να επισκεφθείς επιλεγμένες ομώνυμες boutique Swarovski ή ακόμη και αυτές που συνεργάζονται με την εταιρία, ώστε να πάρεις δωράκια για σένα αλλά και για όσους αγαπάς πολύ!

Για κρυστάλλινες πινελιές λάμψης που απογειώνουν το στιλ μας. Το νοστιμίζουν με μια έξτρα δόση glamour και εύχονται “Χρόνια Πολλά” με τον πιο αισιόδοξο και φωτεινό τρόπο!

Για περισσότερες πηροφορίες για τα συνεργαζόμενα καταστήματα μπορείς να επικοινωνήσεις με τους υπεύθυνους στο 210 99 33 020.

Read More

And More