Η Fashion Editor του TLIFE απαντά στις ερωτήσεις σας

Ποιες είναι η βασικές τάσεις; Τι φοράς σε μια βάφτιση; Τι δεν φοράς σε μια βάφτιση; Αυτό το περίεργο print που σε παρέσυρε και το ψώνισες με τι το συνδυάζεις τώρα;

Η Fashion Editor του TLIFE απαντάει σε όλες τις ερωτήσεις σου! Στείλε τώρα την απορία σου και η ομάδα του TLIFE θα σου δώσει τις σωστές οδηγίες για να σβήσεις κάθε θολό σημείο από τον στιλιστικό χάρτη!

Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να στείλεις εδώ την απορία σου! Στείλε και εσύ την ερώτηση σου στο styling@tlife.gr

“Γεια!!!! Έχω σωματότυπο κλεψύδρα και θα ήθελα να ρωτήσω σε τι ρούχα να επενδύσω… Ευχαριστώ!”

Θα αποφύγεις τα στενά τοπ, θα επενδύσεις σε τουνίκ που πέφτουν χαλαρά και αγκαλιάζουν το σώμα,
σε παντελόνια που έχουν ίσια γραμμή ή λίγο καμπάνα αν είσαι πάνω από 1.70 και σε φορέματα αμπίρ αλλά μονόχρωμα. Παπούτσια με ψηλό τακούνι για το βράδυ και πλατφόρμες το πρωί για έχτρα πόντους ύψους.


“Γεια σας, είμαι καλεσμένη σε βάπτιση και θέλω να φορέσω ένα δερμάτινο κολάν… Με τι παπούτσια να το βάλω; Και τι να βάλω από πάνω (μπλουζάκι ή μπλουζοφόρεμα); Ευχαριστώ πολύ!”

Το κολάν θα το φορέσεις με ένα ωραίο λευκό πουκάμισο, σακάκι γκρί ή μαύρο, μπαλαρίνες μαύρες κι ένα ωραίο χοντρό και κοντό κολιέ με έντονο χρώμα, κόκκινο ή μπλε.


“Γεια σας, θα ήθελα να με βοηθήσετε! Έχω ένα μακρύ μαύρο φόρεμα και μπολερό γουνάκι εκρού. Θα μπορούσα επειδή θα πάω βόρεια και κάνει κρύο να φορέσω το φόρεμα με παλτό μαύρο μέχρι το γόνατο ή να φορέσω το γούνινο μπολερό! Τι άλλο μου προτείνετε;”

Όχι με το παλτό δεν είναι ωραίο προτίμησε το μπολερό σου. Είναι super επιλογή!Και ζεστή και στιλάτη.


“Γεια σας! Πρόκειται να είμαι κουμπάρα σε ένα γάμο και έχω καταλήξει σε ένα κόκκινο στράπλες φόρεμα σε ίσια γραμμή με ίδιου χρώματος υφασμάτινη ζώνη. Τι παπούτσια, τσάντα και πανωφόρι μπορώ να φορέσω; Θα ήθελα να αποφύγω το μαύρο!”

Μία γόβα σε μπεζ απόχρωση με τσαντάκι σε ίδιο χρώμα και ωραία χρυσά αξεσουάρ συνιστούν ένα πολύ ωραίο συνδυασμό και όχι κλασικό.Το πανοφώρι μπορεί να είναι ένα μαντό, δηλαδή παλτό ελαφρύ, που θα βρεις παντού αυτή την εποχή σε μπεζ απόχρωση επίσης.


“Καλημέρα σας. Έχω να πάω σε ένα δείπνο συνεδρίου και θέλω να βάλω τζιν! Πως μπορώ να το συνδυάσω; Σκεφτόμουν μια καμπαρντίνα και ένα σακάκι, αλλά τι να φορέσω από μέσα για να γίνει λίγο πιο επίσημο;”

Βάλε ένα ωραίο λαμπερό χρυσό τοπ. Εάν δεν έχεις βάλε ένα απλό λευκό με πολλά χρυσά κολιέ! Θα χαρίσουν όσο glamour χρειάζεσαι.

“Έχουμε γάμο μετά το Πάσχα και η κόρη μου η οποία είναι 14 μισό επέλεξε ένα φόρεμα μωβ με πούλιες (σαν το μπλε που φοράει η Βίκυ Καγιά στη διαφήμιση με τα κρακεράκια) κι έχουμε ένα πρόβλημα σχετικά με το τι παπούτσι θα ταίριαζε και με το φόρεμα αλλά και με την ηλικία της. Είναι 1,60 ύψος και θα ήθελε να βάλει κάτι ψηλό. Για πρώτη φορά θα φορέσει ψηλό τακούνι και εγώ έχω τους ενδοιασμούς μου. Τι προτείνετε?”

Το φόρεμα είναι ήδη πολύ glamour και με πέδιλο θα μεγαλοδείχνει ξαφνικά. Αν το φόρεμα δεν ήταν τόσο λαμπερό δεν θα πείραζε και λίγο τακούνι στην ηλικία της όμως προτείνω με ένα τέτοιο φόρεμα μπαλαρίνες σε ασημένιο ή μωβ χρώμα! Έτσι θα χορεύει όλο το βράδυ ανενόχλητη.

“Γεια σας πάλι. Πήρα ένα κοντό σακάκι ριγέ άσπρο μαύρο και επειδή είναι ιδιαίτερο θα ήθελα να μου πείτε πως να το φορέσω. (είμαι 18 χρονών, 1.74 και 57 κιλά). Ευχαριστώ πολύ.”

Φόρεσέ το με κόκκινο baggy παντελόνι, λευκό πουκάμισο και μπλε ή κόκκινο κολιέ. Σε παπούτσι βάλε κόκκινη ή μπλε στρογγυλή γόβα.

“Τι να φορέσω σε μία εξόρμηση μου σε χιονοδρομικό κέντρο; “
Ζεστό παντελόνι μπεζ ή γκρι ,γούνινες μπότες, πουλόβερ, ζακέτα με ζακάρ, κασκόλ, γάντια, σκουφάκι με νορβηγικά μοτίβα και ένα χοντρό μπουφάν μεσάτο σε χακί ή γκρί που πηγαίνει με όλα τα ρούχα.

Read More

And More