Πίσω στην κορυφή της σελίδας
18.11.2011 | 15:28

Bραχιολάκια με φιλανθρωπικό χαρακτήρα για την ένωση 'Μαζί για το Παίδι'

Bραχιολάκια με φιλανθρωπικό χαρακτήρα για την ένωση 'Μαζί για το Παίδι'
ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;
Η εταιρία Trollbeads είναι γνωσή για την κοινωνική της ευαισθησία έτσι για ακόμη μία φορά υποκινούμενη από την αγάπη για τα παιδιά αποφάσισε να συνισφέρει στο έργο της 'Ενωσης Σωματείων "Μαζί για το Παιδί". Ο τρόπος που επέλεξε να βοηθήσει είναι δημιουργώντας ένα συλλεκτικό βραχιολάκι το οποίο αποτελείται από ασημένια αλυσίδα και δύο χάντρες, μία από λευκό χαλαζία και μία από ασήμι, οι οποίες συμβολίζουν την αγνότητα, την αλήθεια, την πίστη, την ελπίδα και την ευμένεια.

Το βραχιολάκι πωλείται με 50% έκπτωση στην συμβολική τιμή των 70 ευρώ και φυσικά τα έσοδα από τις πωλήσεις θα διατεθούν στο ταμείο του σωματείου " Μαζί για το Παιδί" με σκοπό να συνεισφέρει στο έργο τους.

Η Ελένη Πετρουλάκη - Ιvic είναι από τις πρώτες που ευαισθητοποιήθηκαν κι αποφάσισαν να συνεισφέρουν για τον σκοπό αυτό " Ως πολύτεκνη μητέρα, και ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένη στις ανάγκες των παιδιών, θέλω να ευχαριστησω την εταιρία Trollbeads που μου προσφέρει την ευκαιρία αλλά και τη δυνατότητα να συμμετέχω σε μία τόσο σημαντική προσπάθεια, συμβάλλοντας στο σπουδαίο έργο της Ένωσης Σωματείων Μαζί για το Παιδί".

Μην χάσεις λοιπόν κι εσύ την ευκαιρία να συνεισφέρεις σε έναν τόσο σημαντικό σκοπό που αφορά τα παιδιά που μας έχουν τόση ανάγκη! Το επίσημο λανσάρισμα του κομψού κοσμήματος γίνεται το Σάββατο 19 Νοεμβρίου με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα για τα Δικαιώματα του Παιδιού στην είσοδο του καταστήματος attica, Golden Hall.

Βαθμολόγησέ το
Εσύ τι λες; Πες τη γνώμη σου

LATEST NEWS

Τελευταία ενημέρωση: 21:30

Top 10