Φεστιβάλ Βενετίας! Δες τι φόρεσαν οι celebrities – Μέρος 2ο

Το Φεστιβάλ Βενετίας κέρδισε όλα τα flash του παγκόσμιου τύπου εδώ κι αρκετές μέρες. Ο λόγος δεν είναι μόνο οι ταινίες που παρουσιάζονται και οι ηθοποιοί που παρεβρέθησαν στη γειτονική χώρα Ιταλία, αλλά και οι ενδυματολογικές προτιμήσεις που έκαναν οι κυρίες του Hollywood.


Για την πρεμιέρα της ταινίας Contagion βρέθηκε η Gwyneth Paltrow στο Φεστιβάλ όπου κι επέλεξε για την εμφάνισή της στο κόκκινο χαλί Prada μακριά δημιουργία.


Η Νatasha Polly με Gucci μακριά τουαλέτα σε έντονο κόκκινο χρώμα του οίκου Gucci τράβηξε πολλά από τα flash επάνω της.


Η Keira Knightley με μακριά τουαλέτα με χρυσές κεντημένες λεπτομέρειες και κουμπιά υφασμάτινα στην πλάτη που δίνουν μια αρκετά chic αίσθηση. Το φόρεμα είναι Valenrino Couture.


H Kate Winslet έκανε την ανατροπή και δεν φόρεσε μακριά τουαλέτα όπως οι περισσότερες για το κόκκινο χαλί αλλά φόρεμα της Victoria Beckham και πέδιλα του οίκου Jimmy Choo.


H Βar Raffaeli φόρεσε ολόσωμη φόρμα με λεπτομέρεια τη λίγη κεντημένη δαντέλα στο πλάι και τα κουμπιά στην ίδια απόχρωση μπροστά που παρέπεμπε σε γιλέκο-παντελόνι. Η μαύρη φόρμα είναι του οίκου Pucci και τα παπούτσια και το clutch Ferragamo.


H Μοnica Bellucci επέλεξε φόρεμα μακρύ από μαύρη δαντέλα των σχεδιαστών Dolce&Gabbana.

Read More

And More