Φουλάρια: 7 τρόποι για να τα δέσεις με στιλ…

Το απόλυτο αξεσουάρ του καλοκαιριού δεν είναι άλλο από τα φουλάρια! Ένα μικρό κομμάτι ύφασμα μπορεί να δώσει διαφορετικό αέρα και στιλ σε όλη την εμφάνισή σου! Τόλμησε να το φορέσεις όλες τις ώρες με το σωστό styling!
Δες εδώ ποιοι είναι οι σωστοί τύποι φουλαριών και ποιοι οι ορθοί τρόποι styling για την πόλη, το γραφείο, το νησί και τις διακοπές!

Κάνε κλικ πάνω στην κάθε φωτογραφία για να μάθεις που θα βρεις και πόσο κοστίζει το κάθε φουλάρι!


Swing
Ο πιο μοντέρνος τρόπος για να φορέσεις μαντήλι όταν έχεις τα μαλλιά πιασμένα είναι το “swing”. Χρειάζεσαι μικρό, τετράγωνο μαντήλι το οποίο περνάς πίσω από το κεφάλι και το δένεις στο πλάι με ένα χαλαρό φιόγκο! Ο φιόγκος πρέπει να μην έχει μεγάλο όγκο, ταιριάζει τέλεια με γυαλιά τύπου cat – eye.


Χαλαρά στο πλάι
Θα χρειαστείς ένα μακρύ παραλληλόγραμμο μαντήλι το οποίο θα διπλώσεις σε μια κορδέλα πάχους 5 περίπου εκατοστών. Θα το φορέσεις στην κορυφή του κεφαλιού αλλά το δένεις στο πλαί κάτω από το αυτί χωρίς να κάνεις φιόγκο. Το κομμάτι που περισσεύει το περνάς μπροστά να πέφτει πάνω από το τοπ σου! Επέλεξε μαντήλι σε χρώμα που θα αναδείξει το χρώμα των μαλλιών σου και θα κάνουν αντίθεση με το τοπ σου!


Navy Chic
Όταν ο χρόνος δεν σου φτάνει για να βάψεις τη ρίζα των μαλλιών σου μπορείς να φορέσεις ένα μαντήλι για να κρύψεις τις ατέλειες! Χρειάζεσαι ένα μακρύ μαντήλι, φαρδύ το οποίο θα το φορέσεις πίσω από τα μαλλιά σου σαν μια φαρδιά στέκα και έτσι θα είσαι έτοιμη σε λίγο χρόνο! Τόλμησε να συνδυάσεις πουά με ρίγε για να ολοκληρώσεις ένα ναυτικό σύνολο!


70s Look
Για να πετύχεις το 70s look όπως πρότεινε ο οίκος Ferragamo στην καλοκαιρινή του συλλογή χρειάζεσαι ένα μεγάλο μαντήλι το οποίο θα το διπλώσεις στη μέση για να του δώσεις τρίγωνο σχήμα, θα το δέσεις στο πίσω μέρος των μαλλιών σου και θα μαζέψεις τα μαλλιά σου κότσο στο πλάι. Στη συνέχεια παίρνεις την πρώτη γωνία τυλίγεις μέσα σε αυτή όλα τα μαλλιά σου και με την επόμενη τα δένεις! Ιδανική λύση για την παραλία μετά τις βουτιές όταν θέλεις να έχεις άψογη εικόνα!


Island Chic
Το πλέον κατάλληλο look για την πρώτη εκδρομή στα νησιά του Αιγαίου! Για να το πετύχεις το look θα χρειαστείς ένα μικρό τετράγωνο μαντήλι το οποίο θα διπλώσεις στη μέση ώστε να γίνει ένα τρίγωνο και θα δέσεις στο πίσω μέρος του κεφαλιού! Στη συνέχεια για να κάνεις ακόμα πιο εντυπωσιακό το look μπορείς να κάνεις τα μαλλιά σου πλεξίδες!


Floral
Το βασικό συστατικό είναι φυσικά ένα μαντήλι με floral print! Συνδύασέ το με ένα αληθινό ή ψεύτικο λουλούδι στο πλάι! Συμπλήρωσε με ένα τοπ σε κάποιο από τα χρώματα που έχει στο πλάι αλλά πρόσεξε: δεν πρέπει να τα φορέσεις ποτέ στο γραφείο, ενδείκνυται μόνο για καλοκαιρινές διακοπές!


New Bohemian
Εάν έχεις το θάρρος να κάνεις μια πιο εκκεντική εμφάνιση επέλεξε ένα μαντήλι σε έντονο χρώμα από λεπτό ύφασμα και δίπλωσέ το σε μια λωρίδα 5 εκατοστών! Θα το περάσεις από το μέτωπο και θα το δέσεις στο πλάι σαν μια χαλαρή πλεξίδα. Σε αυτό το look δεν χωράνε σκουλαρίκια, ταιριάζουν όμως τα μεγάλα τετράγωνα ή στρογγυλά σκουλαρίκια.

Read More

And More