Πίσω στην κορυφή της σελίδας
19.09.2010 | 13:25

Συμβαίνει τώρα: The Meet Market, η μόδα συναντά την πόλη

Συμβαίνει τώρα: The Meet Market, η μόδα συναντά την πόλη
ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;
Το Meet Market επέστρεψε στην πόλη με αφετηρία το six d.o.g.s. (Αβραμιώτου 6, Μοναστηράκι) με σκοπό να μας μεταφέρει σε ότι πιο καινούργιο υπάρχει από τοπικούς σχεδιαστές, καλλιτέχνες, DJs και ανεξάρτητους δημιουργούς. Ξεκίνησε χτες και τελειώνει σήμερα το βράδυ! Σε καλεί να πειραματιστείς με  ρούχα, αξεσουάρ, vintage & retro αντικείμενα, καλλιτεχνικές δημιουργίες, οργανικά προϊόντα υγιεινής, βιολογικές τροφές, δίσκους/CDs, βιβλία και διαδραστικά παιχνίδια, ενώ η  πανυγηρική ατμόσφαιρα συνοδεύεται από DJ sets και δωρεάν DIY barbeque!

Τι είναι το Meet Market; 
Δεν είναι τίποτα άλλο παρά μια μη κερδοσκοπική κολεκτίβα δημιουργών. Αποτελείται από ανθρώπους που τρέφονται από τη δημιουργικότητα και ζουν για να τρέφουν το καλλιτεχνικό τους ένστικτο. Αποτελείται  από χειροτεχνίτες, σχεδιαστές, συλλέκτες και ανεξάρτητες ομάδες δημιουργών.

Ποιος είναι ο στόχος των εμπνευστών του;
Είναι εδώ για να δημιουργήσουν μία σύγχρονη και μοντέρνα 'αγορά' στην Αθήνα και για να γιορτάσουν την τοπική δημιουργικότητα ενώ προσπαθούν να δημιουργήσουν και να εδραιώσουν την απευθείας σχέση δημιουργού - κοινού. Βαθμολόγησέ το
Εσύ τι λες; Πες τη γνώμη σου
Top 10