Πίσω στην κορυφή της σελίδας
18.06.2010 | 02:20

Fashion Q&A: Εσύ ρωτάς... εμείς απαντάμε

Fashion Q&A: Εσύ ρωτάς... εμείς απαντάμε
ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;
Απορίες, απορίες, απορίες... Η μόδα είναι χαοτική. Τάσεις, στιλ, συνδυασμοί, χρώματα, γραμμές, όγκοι, ύφος, τυπώματα....Ουφ!
Κι εκεί που βρίσκεις μια σειρά, έρχεται κάτι άλλο, κάτι καινούριο και πάμε πάλι από την αρχή. Και μέσα σε όλα αυτά, ακούς και κάτι λέξεις που ένας θεός ξέρει τι μπορεί να εννοούν. Skorts; Τι θα πει skorts; Όχι, τίποτε άλλο δηλαδή, αρχίζεις να νιώθεις και λίγο περίεργα. Έπρεπε να το ξέρω; Δεν έπρεπε; Να ρωτήσω ή θα φανώ άσχετη;

Δεν θα φανείς καθόλου. Είπαμε, η μόδα είναι ένα τεράστιο, αχανές πράγμα που συνέχεια προσθέτονται πράγματα. Δεν μπορείς να τα ξέρεις όλα. Κανείς δεν τα ξέρει όλα. Οπότε, ρωτάς και μαθαίνεις. Εμείς ρωτάμε τον Fashion Editor κι εσύ ρωτάς θα μου πεις ποιον θα ρωτήσεις; Τον Fashion Editor επίσης. "Δεν έχω" θα μου πεις. Τώρα έχεις! Ο Fashion editor του TLIFE είναι στη διάθεσή σου. Ρώτησέ τον ό, τι δεν καταλαβαίνεις και σύντομα θα διαβάσεις εδώ την απάντηση.

Ο Δημήτρης Σβαρτς, έχει συνεργαστεί με τις μεγαλύτερες ελληνίδες σταρ και το κοντέρ του έχει γράψει πολλά χιλιόμετρα στην πίστα του στιλ και της μόδας. Ρώτησέ τον ό, τι θέλεις! Στείλε την ερώτησή σου στη φόρμα επικοινωνίας και σύντομα θα διαβάσεις την απάντηση από τη στήλη "Να ρωτήσω κάτι;".


Πάρε μια ιδέα από τις ερωτήσεις που έχουν προηγηθεί εδώ.

Βαθμολόγησέ το
Εσύ τι λες; Πες τη γνώμη σου
Top 10