Ψηλοτάκουνα VS φλατ! Τι αλλάζει σε ένα look όταν αλλάξεις παπούτσια;

Ψηλά τακούνια εναντίον φλατ! Φοριέται το ίδιο look με ψηλά τακούνια αλλά και με φλατ; Ποιο παπούτσι ταιριάζει περισσότερο με τα trends του καλοκαιριού; Κάνουμε ένα crash test ανάμεσα σε σέξι σανδάλια, πλατφόρμες, μπαλαρίνες και oxfords και μαθαίνουμε ποιο είδoς παπουτσιού ταιριάζει σε κάθε look! Σου λύνουμε κάθε απορία σχετικά με το σωστό παπούτσι που ταιριάζει στα φορέματα του καλοκαιριού, στις μίνι φούστες, στα καυτά σορτσάκια.

Κάνε κλικ πάνω στην κάθε φωτογραφία για να δεις την τιμή κάθε προϊόντος.


Τα σορτσάκια είναι από τα πιο δυνατά κομμάτια του καλοκαιριού! Μπορείς να τα φορέσεις με high heels για ”θηλυκές εμφανίσεις ” αλλά προσοχή να έχουν ”πρωινή” ταυτότητα, δηλαδή να είναι είτε πλατφόρμες είτε πέδιλα με χοντρό τακούνι και όχι στιλέτο.
Στην flat εκδοχή διάλεξε ένα ζευγάρι oxford και απέφυγε την πεπατημένη της μπαλαρίνας-σανδάλι, για να είσαι πιο στιλάτη!


Η τουνίκ και το σορτσάκι είναι βασικά συστατικά διακοπών. Βάλε τα flat σανδάλια σου και έχεις αμέσως την καλύτερη
εκδοχή για beachwear! Οι high heels πλατφόρμες ταιριάζουν σε ένα χαλαρό look για ποτό ή απογευματινό shopping στο νησί. Προσοχή το ντύσιμο αυτό παίρνει 10 στο νησί ενώ μένει κάτω απο την βάση στην… πόλη.


Tα τζιν παντελόνια τύπου 70s φέτος κάνουν δυναμικό comeback!Tα προτιμούμε με high heels γιατί εκτός απο extra πόντους στο ύψος δίνουν και extra βαθμούς στο styling! Διάλεξε πλατφόρμες ή πέδιλα δίπατα με τετράγωνο τακούνι που θυμίζουν δεκαετία ’70. Aπέφυγε τα flat ειδικά τις μπαλαρίνες και αν θέλεις οπωσδήποτε κάτι χαμηλό δώσε πιο bohemian αέρα στο όλο ντύσιμο βάζοντας σανδάλια του ταιριάζουν περισσότερο.

Tα χαλαρά φορέματα σε έντονα χρώματα όπως τα είδαμε και στην ανοιξιάτικη συλλογή του Michael Kors είναι ιδανικά για τα πρωινά στην πόλη. Φόρεσέ τα με high heels που θυμίζουν safari δηλαδή σε καφέ, ταμπά ή πλατφόρμες με ψάθα! Η flat εκδοχή με σανδάλι ταιριάζει περισσότερο σε πιο χαλαρά looks διακοπών. Επέλεξε ένα σανδάλι με animal print για πιο ενδιαφέρον στιλιστικό αποτέλεσμα.


H πουά αέρινη φούστα έχει δύο πολύ ενδιαφέρουσες εκδοχές! Εάν θέλεις να τη φορέσεις στο γραφείο ή σε ένα coctail party μπορείς να τη συνδυάεις με σοφιστικέ, λευκές γόβες σε 50s κόψιμο! Προκειμένου να πας για ένα χαλαρό ποτό ή για shopping μπορείς να τη συνδυάσεις με flat και καπέλο.


To ανδρικό στιλ είναι πάντα πολύ ενδιαφέρον ειδικά όταν έχει αέρινη, καλοκαιρινή διάθεση. Συνδύασέ το με high heels αλλά όχι γόβες ή πλατφόρμες! Προτίμησε πέδιλα γιατί είναι πιο chic και ταιριάζουν στην εποχή. Στα flat τώρα, ψηφίζουμε μπαλαρίνες ή ακόμη και oxfords αλλά όχι σανδάλια. Και οι δύο εκδοχές είναι ιδανικές για την πόλη αλλά δεν ενδείκνυνται για το νησί και τις διακοπές.

Φωτογράφος: Γιάννης Βασταρδής
Επιμέλεια: Σοφία Σούζα
Μαλλιά: Kωνσταντίνος Κολιούσης
Make up: Μαίρη Κολιούση
Συνεργασία: Κατερίνα Βασιλική
Βοηθός φωτογράφου: Χρήστος Κεδράς
Μoντέλο Αnh (we models )

Read More

And More