7 denim τάσεις που θα φορέσουμε αυτήν τη σεζόν σύμφωνα με τις celebrities

Ένα από τα κομμάτια που έχουν την τιμητική τους την Άνοιξη, είναι σίγουρα το denim. Και ναι, μπορούμε να πούμε ότι είναι το key-item που μας βγάζει από στιλιστικά διλήμματα, μπορεί εύκολα να δημιουργήσει ένα all day look και όλα αυτά χωρίς πολλά-πολλά ή ιδιαίτερη προσπάθεια. Είσαι στη φάση όμως που θες να ενημερωθείς για τις νέες τάσεις που θα “παίξουν” στα jeans αυτήν τη σεζόν και αναζητάς αυτό το extra item που θα προστεθεί στην ντουλάπα σου, αυτήν τη στιγμή που με διαβάζεις. Πηγή έμπνευσής μας, λοιπόν, είναι για ακόμα μια φορά οι διάσημες και οι στιλιστικές επιλογές τους. Τσεκάρουμε τα κομμάτια που οι ίδιες υιοθετούν στις εμφανίσεις τους και που φυσικά είναι δημιουργημένα από denim texture. Ποια γραμμή προτιμούν; Με ποιο τρόπο τα αναδεικνύουν; Μετακινήσου προς τα κάτω, δες το jeans που βρίσκεται πρώτο στις επιλογές της κάθε μιας, πάρε ιδέες και επέλεξε το ιδανικό που θα προσαρμοστεί τέλεια στις εμφανίσεις σου την Άνοιξη, αλλά και το Καλοκαίρι!

1. Lace up jeans

Αν ψάχνεις κάτι διαφορετικό που θα τραβήξει την προσοχή, τότε ακολούθησε τα χνάρια της Kendall Jenner και της Bella Hadid. Οι ίδιες επιλέγουν συχνά τα lace up jeans, για casual και μη εμφανίσεις, που είναι sexy και άκρως ενημερωμένα. Μπορείς να τα συνδυάσεις με sneakers και παρκά, αλλά και με high heel ankle boots σε κάποια βραδινή έξοδο, δημιουργώντας το πιο in fashion σύνολο για αυτήν τη σεζόν.

2. Fray jeans

Αν κοιτάξεις σε βιτρίνες ή και σε catwalks, θα παρατηρήσεις ότι τα jeans αποκτούν όλο και περισσότερα “ξέφτια” στο ρεβέρ, με κάπως ασύμμετρο κόψιμο. Ναι, αυτό είναι το fray jeans και σε είχα προειδοποιήσει ότι θα μας απασχολήσει αρκετά αυτήν τη σεζόν. Η Selena Gomez το συνδυάζει με point toe pumps κι ένα funky πουλόβερ, ενώ η Emma Roberts διατηρεί retro chic αποτέλεσμα με ένα πουκάμισο και γόβες με medium heel. Φυσικά, μπορείς να κάνεις τους δικούς σου συνδυασμούς και να το αναδείξεις με lace up πέδιλα κι ένα lingerie top.

3. Denim skirt

Το περσινό καλοκαίρι την αγαπήσαμε και φυσικά την αγοράσαμε. Τα ευχάριστα νέα είναι ότι θα συνεχίσουμε και φέτος να τη φοράμε με το δικό μας ξεχωριστό στιλ. Αν αναρωτιέσαι ποιο είναι το ιδανικό μήκος που προτάσσουν οι τάσεις, θα σου πω μίνι και μίντι. Ήδη ο φακός έχει απαθανατίσει τη Rihanna να φοράει μια mini denim skirt με ένα πουκάμισο, το οποίο ξεπροβάλει στο τελείωμα της φούστας, και την Poppy Delevingne με μια σε μίντι γραμμή, συνδυασμένη με ένα minimal πουκάμισο και metallic sandals. Εννοείται βέβαια πως μπορείς να τη φορέσεις και με sneakers.

4. Mom jeans

Ένα ακόμα κομμάτι που αν δεν το έχεις στην ντουλάπα σου, πρέπει σίγουρα να το αποκτήσεις. Τα mom jeans έχουν επιστρέψει δυναμικά από τη δεκαετία του 80′ και πραγματικά μας εξέπληξαν ευχάριστα. Όχι μόνο εμάς δηλαδή, αλλά και πολλές celebrities, όπως τις αδερφές Kardashians. Πριν από μερικές ημέρες ο φακός απαθανάτισε την Kim να το φοράει με θηλυκό τρόπο, επιλέγοντας ένα body και high heel πέδιλα, αλλά και την Kourtney με ένα σύνολο σε λίγο πιο sporty ύφος.

5. Crop flared jeans

Οκ, γνωρίζαμε ότι τα flared jeans είναι τάση… ή τουλάχιστον ήταν το χειμώνα. Αφού όμως αλλάξαμε σεζόν, σημαίνει πως πρέπει να αναθεωρήσουμε κάποια πράγματα. Κρατάμε τη flared γραμμή, λοιπόν, και αλλάζουμε το μήκος. Επιλέγουμε πιο κοντό, δηλαδή crop, ώστε να φαίνονται οι αστράγαλοι και να είναι πιο ανοιξιάτικο το αποτέλεσμα. Η Alessandra Ambrosio και η Kate Bosworth τα υιοθετούν συχνά-πυκνά στις εμφανίσεις τους και όπως βλέπουμε επιλέγουν παρόμοιο styling.

6. Double denim

Με τον όρο αυτό εννοώ denim πάνω και… denim κάτω! Και ναι, είναι το ιδανικό styling ειδικά για την περίοδο της Άνοιξης. Η Stella Maxwell τόλμησε να το συνδυάσει με ένα bralet μέσα από το jacket, ενώ η Gigi Hadid επέλεξε γήινες αποχρώσεις και πιο chic styling. Όπως και να έχει, το total denim είναι ένας έξυπνος στιλιστικός συνδυασμός που δύσκολα θα σε απογοητεύσει.

7. Ψηλόμεσο jeans

Οι νέες τάσεις δεν μπορούν να αποχωριστούν το ψηλόμεσο jeans. Και καλύτερα γιατί η αλήθεια είναι ότι μας βόλεψε πολύ τους τελευταίους μήνες. Είναι το κομμάτι-κλειδί που αναδεικνύει όλες τις γυναικείες σιλουέτες, μιας και τονίζει τη μέση και “αγκαλιάζει” τους γοφούς. Η Miranda Kerr το ανάδειξε με ένα night look, επιλέγοντας lace top, πέδιλα και statement ζώνη, ενώ η Kendall μένει πιστή στο casual στιλ, αναδεικνύοντάς το με dessert ankle boots και λευκό τοπ.

Read More

And More