Άνοιξη 2016: Οι τάσεις της μόδας που πρέπει να φορέσεις τη νέα σεζόν

Είτε είσαι σκληροπυρηνική -φανατική της μόδας ή απλά μια ήπια οπαδός της, είναι πάντα ωραίο να έχεις δίπλα σου κάποιους ειδικούς για να εντοπίζουν για σένα αυτά που πραγματικά χρειάζεται να γνωρίζεις για τις τάσεις της εκάστοτε σεζόν. Γύρω από κάθε γωνία (του διαδρόμου ή του δρόμου) είναι μια νέα τάση, καθιστώντας εντελώς αδύνατη την προσπάθεια να συμβαδίσεις με την κάθε μία. Για αυτό κι εμείς σήμερα αποφασίσαμε να σε βοηθήσουμε και ξεχωρίσαμε μέσα από τα catwalks τις πιο δυνατές τάσεις για την Άνοιξη 2016 τις οποίες αξίζει να μάθεις και να επενδύσεις σε αυτές. Από τα κυματιστά βολάν μέχρι τα κομμάτια με μεταλλικές λάμψεις, η μελλοντική ντουλάπα σου για την άνοιξη προβλέπεται φωτεινή!

Μετακινήσου προς τα κάτω για να δεις τον οδηγό μας για μερικές από τις ωραιότερες και πιο βασικές τάσεις από τα runways της άνοιξης!

LINGERIE

Celine, Saint Laurent, Calvin Klein

H πιο αισθησιακή πρόταση της άνοιξης; Οι σχεδιαστές μεταφέρουν το νωχελικό στιλ των lingerie έξω από το μπουντουάρ και έξω στο δρόμο. Τα υπερ-πολυτελή slip-dresses που προτείνουν οι σχεδιαστές Phoebe Philo Céline και Alexander Wang έκαναν σαφές ένα πράγμα: Όλα αυτά τα σατέν και δαντελένια φορέματα ήταν πολύ καλά μόνο για τον ύπνο, ούτως ή άλλως.

ΒΟΛΑΝ

Michael Kors, J. W. Anderson, Salvatore Ferragamo

Αξιοποίησε τη ρομαντική πλευρά σου αυτή την άνοιξη με πουκάμισα, φορέματα και φούστες διακοσμημένα με βολάν. Συνδύασέ τα με minimal κομμάτια για να αποφύγεις το υπερβολικά “χαριτωμένο” αποτέλεσμα.


ΓΥΜΝΟΙ ΩΜΟΙ

Edun, Sonia Rykiel, Rag & Bone

Ποιο μέρος του σώματος πρέπει να αποκαλύψεις αυτή την άνοιξη; Τους ώμους σου! Ένας chic νέος τρόπος να δείξεις λίγο δέρμα ενώ αφήνεις πολλά στη φαντασία.

SPARKLING

Emilio Pucci, Anthony Vaccarello, Marc Jacobs

Οι παγιέτες και άλλα λαμπερά υλικά ποτέ δεν έδειχναν τόσο ωραία και κυμαίνονται από τις σέξι εκδοχές τoυς στον Marc Jacbs μέχρι τις grungy στον Vetements. Έτσι υπάρχει ένας τρόπος για να ταιριάξουν σε κάθε κορίτσι.

DENIM

Chanel, Dries Van Noten, Chloe

Αν υπήρχαν αμφιβολίες ως προς το ρόλο των workwear στις πασαρέλες, τα jeans της άνοιξης τον ορίζει κατ ‘ευθείαν. To denim αναβαθμίζεται από στον Alexander McQueen από τη Sarah Burton, η οποία έδειξε σταολισμένα με διακοσμητικές προσθήκες παλτό, όπως και από τον Monsieur Lagerfeld, ο οποίος έκανε ένα denim φόρεμα στη Chanel που θα έκανε το παλιό σου 501s να ντραπεί.

STREETWEAR

Alexander Wang, Vetements, Rag & Bone

Είσαι αρκετά σκληρή; Η συνεχιζόμενη επιρροή του streetwear έκανε γνωστή την παρουσία της στους διαδρόμους από τον Balenciaga μέχρι τον Rag & Bone αποδεικνύονταςε ότι τα δανεισμένα-από-τα-αγόρια bomber jacket στιλ δεν πρόκειται να πάνε πουθενά οποτεδήποτε σύντομα.

Read More

And More