Άνοιξη-Καλοκαίρι 2017: Τα χρώματα που πρέπει να φορέσεις αυτήν τη σεζόν

Έφτασε η στιγμή που περίμενες εδώ καιρό! Με αυτό το θέμα θα μάθεις ποια είναι τα χρώματα που θα πρωταγωνιστήσουν στην ντουλάπα σου την άνοιξη και το καλοκαίρι του 2017 και ποια είναι αυτά που πρέπει να προσθέσεις στο στιλ σου. Οκ, ξέρεις ήδη ότι την τιμητική του έχει το ροζ και η αποχρώσεις του, αλλά και το κίτρινο, υπάρχουν όμως ακόμα πιο πολλά έντονα ή ουδέτερα χρώματα που βρίσκονται στη λίστα των must colors για φέτος!

Κάθε σεζόν έχει τη δική της χρωματική παλέτα και αυτή που διανύουμε δεν αποτελεί εξαίρεση. Συχνά αυτές καθορίζονται από την εποχή ενώ πολλές αποχρώσεις είναι διαχρονικές και τις συναντάμε είτε στις χειμερινές είτε στις ανοιξιάτικες συλλογές. Τώρα λοιπόν που μπαίνουμε και επίσημα στην Άνοιξη, για να σε κρατήσουμε απόλυτα ενήμερη σχετικά με τις τάσεις της εποχής, σου συγκεντρώσαμε τις πιο hot αποχρώσεις που έφερε μαζί της αυτή η σεζόν για επιλέξεις αυτές που θα ενσωματώσεις στην γκαρνταρόμπα σου.

Denim Blue

Δεν μιλάμε απαραίτητα για το denim texture. Μιλάμε για τα υφάσματα που έχουν επηρεαστεί από τη συγκεκριμένη απόχρωση, από τα πιο σταθερά μέχρι και τα πιο αέρινα. Το συναντάμε σε ρίγες, total looks και lady like κομμάτια, προσφέροντας μια όχι και τόσο “στημένη” αισθητική ακόμα και στα πιο βραδινά φορέματα! Μια χρωματική τάση που είδαμε στους οίκους Marchesa, Carolina Herrera, DKNY.

Cobalt Blue

Παραμένουμε στο μπλε, μόνο που αυτήν τη φορά θα ασχοληθούμε με μια άλλη απόχρωση που ονομάζεται cobalt. Αν λοιπόν έχει βαρεθεί το navy ή το royal blue, τότε επέλεξε αυτήν την απόχρωση που είναι κάπως πιο φωτεινή. Μπορείς να αναδείξεις αυτό το color trend με άλλες colorful πινελιές ή και να το επιλέξεις σε total looks. Και στις δύο περιπτώσεις θα είσαι απόλυτα σωστή. Αν αναρωτιέσαι ποιοι οίκοι το λανσάρουν, θα σου πω πως στους επικρατέστερους βρίσκεται ο Salvatote Ferragamo, Gucci και Hugo Boss.

Κίτρινο

Το κίτρινο λαμβάνει πρωταγωνιστικό ρόλο και εισβάλει στα σύνολά μας, δίνοντας την απαραίτητη λάμψη. Την τιμητική του έχει το λαμπερό κίτρινο, αυτό που θυμίζει λίγο το χρώμα του χαμομηλιού, σε total looks για τις τολμηρές ή σε στιλάτες λεπτομέρειες για εκείνες που προτιμούν το “ήσυχο” αποτέλεσμα. Οι οίκοι που το λανσάρουν είναι πολλοί, με κύριους πρεσβευτές τους Creatures of Comfort, Tibi, Salvatore Ferragamo.

Πορτοκαλί

Ένα όχι και τόσο ανατρεπτικό χρώμα προσπαθεί να εισβάλει στα σύνολα της νέας σεζόν. Η ιδέα του πορτοκαλί δεν μας φαίνεται και τόσο κακή, ειδικά όταν έχουμε να αντιμετωπίσουμε τη συγκεκριμένη λίγο πιο “βαθιά” απόχρωση. Μην το φοβηθείς και επέλεξέ το για all day εμαφνίσεις. Το είδαμε από τους οίκους Emilio Pucci, Christian Siriano, Sportmax.

Aqua

Το aqua έρχεται ξανά στην επιφάνεια και κάνει τα σύνολά μας να μοιάζουν… με βυθό! Αυτό το ελαφρώς pastel χρώμα είναι κάτι που έχουμε συνηθίσει τα τελευταία χρόνια και το έχουμε αγαπήσει για το ρομαντισμό που προσφέρει στο στιλ μας, καθώς και το ιδιαίτερο fresh αποτέλεσμα. Το είδαμε στους οίκους Emilio Pucci, Monique Lhuillier, Christian Siriano.

Ροζ

Νομίζω ότι αυτή τη λέξη θα την ακούς τουλάχιστον για τους επόμενους μήνες και σίγουρα θα το συναντάς παντού μπροστά σου. Το ροζ και οι αποχρώσεις του είναι must. Από τα pastel, τα baby pink και το έντονο φούξια. Οι τάσεις σε παροτρύνουν να το φορέσεις σε total looks ή να το προσθέσεις σαν πινελιά στο στιλ σου. Οι οίκοι που το είδαμε είναι πραγματικά άπειροι. Μερικοί από αυτούς όμως είναι ο Blumarine, Valentino, Hermes.

Χακί

Για ακόμα μια σεζόν το χακί χρώμα βρίσκεται εδώ και μας υπενθυμίζει πως με δυσκολία θα το αποχωριστούμε. Πότε σε army και πότε σε safari style, είναι ο πρωταγωνιστής των καθημερινών εμφανίσεών μας και το χρώμα που αξίζει να υιοθετήσεις στις εμφανίσεις. Οι πρεσβευτές του χακί είναι για φέτος οι οίκοι Altuzarra, Salvatote Ferragamo, Balmain.

Ασημί

Ένα χρώμα που πολύ-φορέσαμ​​​​ε το χειμώνα κάνει την έκπληξη και αυτήν τη σεζόν. Τα textures μεταμορφώνονται σε glam silver επιφάνειες, προσφέροντας λάμψη και ξεχωριστό στιλ. Μην το φοβηθείς και μην διστάσεις να το συνδυάσεις με έντονα χρώματα ή πιο ουδέτερες αποχρώσεις. Το είδαμε στους οίκους Marchesa, Carolina Herrera, Versus Versace.

Μπεζ

Το μπεζ δίνει το παρών και αυτήν τη σεζόν προσφέροντας μινιμαλισμό και κοσμοπολίτικο αέρα. Το έχεις φορέσει ξανά και ξανά, ξέρεις να το συνδυάζεις και σίγουρα είναι το χρώμα που δύσκολα θα σε ωθήσει σε στιλιστικά λάθη. Αυτό το γήινο χρώμα το είδαμε στους οίκους Baja East, Bottega Veneta, Hermes.

Λευκό

Καθόλου συνηθισμένο και πολύ αγαπημένο. Η νέα σεζόν υποδέχτηκε με τιμή το λευκό χρώμα δίνοντας φρέσκο αέρα στα σύνολα της νέας σεζόν. Μέσα από αέρινα ή σταθερά υφάσματα, τοπ λευκό κλέβει την παράσταση και δημιουργεί μοναδικό αποτέλεσμα. Μερικοί από τους οίκους που το λανσάρουν είναι οι Tibi, Carolina Herrera, Chloe.


Μαύρο


Μην σου κάνει εντύπωση. Το μαύρο δεν έχει εποχή ούτε σεζόν. Είναι η πιο διαχρονική επιλογή που μπορείς να κάνεις ακόμα και στην καρδιά του καλοκαιριού. Φόρεσέ το σε total looks ή προτίμησε ένα κομμάτι στο σύνολό σου που θα διατηρήσει “ήσυχο” το αποτέλεσμα. Το είδαμε στους οίκους Carolina Herrera, Alberta Ferreti, Celine.

Read More

And More