Fashion Week: Μια βόλτα στις πασαρέλες της Νέα Υόρκης και στις συλλογές του επόμενου χειμώνα

Μπορεί εμείς να περιμένουμε πως και πως την άνοιξη και το καλοκαίρι, οι μεγαλύτεροι σχεδιαστές όλου του κόσμου όμως, αυτή τη στιγμή διαμορφώνουν τα trends του επόμενου χειμώνα.

Μία από τις σημαντικότερες εβδομάδες μόδας στον κόσμο λοιπόν αυτή που οι σχεδιαστές μόδας της Νέας Υόρκης βάζουν τους δικούς τους όρους για τη νέα σεζόν, ολοκληρώθηκε. Το punk και το grunge αποτέλεσε πηγή έμπνευσης για κάποιους, δεν έλειψαν όμως και οι έθνικ επιρροές – αλλά και οι θηλυκές, ladylike σιλουέτες.

Πάμε όμως να δούμε αναλυτικά τι προτείνει ο κάθε οίκος και ποιες τάσεις φέρνει δυναμικά στο προσκήνιο για το επόμενο φθινόπωρο και χειμώνα!

ALEXANDER WANG


O Alexander Wang σηματοδότησε την αναχώρησή του από τον Balenciaga με μια επαναστατική συλλογή για το brand του για τη σεζόν φθινόπωρο-χειμώναw 2016. H γυναίκα Alexander Wang για την επόμενη σεζόν έχει Μια punk και grunge διάθεση με μια μια ντουλάπα ως επί το πλείστον μονόχρωμη με boxy σακάκια, δερμάτινες μίνι φούστες και beanies τυπωμένα με λέξεις, όπως strict ή tender.

ALEXANDER WANG


Για το φθινόπωρο-χειμώνα του 2016 ο οίκος Altuzarra παρουσίασε μια συλλογή με μια πλούσια γκάμα με μοτίβα, απίθανους χρωματικούς συνδυασμούς, απτικά υλικά, και ένα γοητευτικό gypsy πνεύμα.

DIANE VON FURSTENBERG


H Diane Von Furstenberg για τη σεζόν Φθινόπωρο- Χειμώνας 2016 επικεντρώνεται στη δεκαετία του 1970 και το slipdress. Για πανωφόρια προτιμάει τη γούνα ενώ από τη συλλογή δεν λείπουν και οι φαρδιές παντελόνες ή οι μίντι φούστες.

MICHAEL KORS


Για το φθινόπωρο-χειμώνα του 2016, ο Michael Kors παρουσίασε για άλλη μια φορά ρούχα για όλες τις εποχές. Από τα γλυκά και flirty μίνι φορέματα μέχρι τα μακριά παλτό, η γυναίκα του Michael Kors έχει πολλές επιλογές ανεξάρτητα από τον καιρό. Για τη διάρκεια της ημέρας, φοράει καρό παντελόνια σε συνδυασμό με πλεκτά, ενώ κοκτέιλ για το βράδυ προτιμάει αστραφτερά φορέματα ή στολισμένες με φτερά φούστες.

OSCAR DE LA RENTA


Ο Peter Copping για τη χειμερινή συλλογή του Oscar de la Renta, βρήκε την έμπνευση στις σιλουέτες του 18ου αιώνα. Ladylike shapes, μερικές φορές με looks στολισμένα με γούνα και άλλες φορές με πουλόβερ σε συνδυασμό με δερμάτινες φούστες. Καθώς η επίδειξη προχώρησε,ο Copping πρόσθεσε ζακάρ και κεντήματα στα σύνολα και τελείωσε το show με ογκώδεις φούστες.

TOMMY HILFIGER


Με ένα καστ που περιλάμβανε κορυφαία μοντέλα, όπως Hailey Baldwin, Sara Sampaio και Gigi Hadid ο Tommy Hilfiger παρουσίασε τη νέα navy- inspired συλλογή του. Tα μοντέλα περπάτησαν στην πασαρέλα με ελαφριά φορέματα, ναυτικά παλτό και pajama looks.

VICTORIA BECKHAM


To προσωπικό στιλ της Victoria Beckham είναι από καιρό ένα σημείο αναφοράς για τα ρούχα της, και με τη συλλογή της για το Φθινόπωρο-Χειμώνα 2016, η σχεδιάστρια εξακολουθεί να δείχνει την εξελισσόμενη άποψη της. Επιτυγχάνει μια ισορροπία μεταξύ του θηλυκού και αρσενικού για τη νέα σεζόν, συνδυάζοντας μπούστα με υπερμεγέθη παλτό και balloon φούστες σε μια χρωματική παλέτα από πράσινο, πορτοκαλί, κόκκινο, μαύρο και άσπρο.

MARC JACOBS

O Marc Jacobs παρουσίασε το τελευταίο show της Εβδομάδας Μόδας στη Νέα Υόρκη και η αναμονή άξιζε. Με ένα καστ, συμπεριλαμβανομένων των Lady Gaga και Kendall Jenner, ο Jacobs πρόσφερε ένα εμπνευσμένο από τη βικτοριανή εποχή lineup με rocker chic πινελιές. H συλλογή περιλάμβανε υπερμεγέθη πουλόβερ, ladylike κεντημένα φορέματα και μπουφάν μοτοσικλέτας με luxury κατασκευή. Γούνες, ρίγες και παγιέτες έκαναν επίσης την εμφάνισή τους στο runway.

CALVIN KLEIN

Με τη συλλογή του για το φθινόπωρο-χειμώνα 2016 για τον Calvin Klein Collection ο διευθυντής δημιουργικού Francisco Costa παρουσίασε μια συλλογή που διερεύνησε τη σχέση μεταξύ αρσενικού και θηλυκού στιλ. Είναι ένα οικείο έδαφος για τον σχεδιαστή, και αυτή τη σεζον το έκανε με κομψή φινέτσα. Το καρό είναι το print της σεζόν, σε μαύρες, λευκές και μπλε παραλλαγές του ενώ δεν έλειψαν οι διακοσμητικές προσθήκες από γούνα.

Read More

And More