Φθινόπωρο 2016: Τα 10 κομμάτια-κλειδιά που πρέπει να έχεις τη νέα σεζόν!

Shopping: ένας από τους αγαπημένους μας (εντάξει, ο απόλυτα αγαπημένος μας) τρόπους να περνάμε τον ελεύθερό μας χρόνο. Δεν είναι χωρίς εμπόδια παρόλα αυτά, ειδικά όταν μια νέα σεζόν ξεκινάει και ξεχειλίζουμε από συναρπαστικές επιλογές. Τα καλύτερα χειμερινά παλτό έχουν ήδη τοποθετηθεί στις κρεμάστρες των καταστημάτων και τα κλειστά παπούτσια τώρα έρχονται τώρα να αντικαταστήσουν τα σανδάλια στα ράφια τους. Ηρθε η ώρα να αρχίσουμε λοιπόν να φτιάχνουμε τη λίστα με τα απαραίτητα fashion items που πρέπει να προσθέσουμε στην ντουλάπα μας για το φθινόπωρο του 2016.
Αντί λοιπόν να βγεις στα μαγαζιά στα τυφλά και να αγοράζεις ό,τι βλέπεις μπροστά σου, αφιέρωσε λίγο χρόνο για να ρίξεις πρώτα μια ματιά στον οδηγό που φτιάξαμε για το φθινοπωρινό shopping σου!
Δεν λέμε ότι κάθε κομμάτι από αυτά απαιτείται προκειμένου να έχεις μια εμημερωμένη ντουλάπα, αλλά καλό είναι να πάρεις μια ιδέα για τα κομμάτια στα οποία αξίζει να εστιάσεις. Για παράδειγμα, αν θέλεις να προσθέσεις μια καινούρια φούστα στην γκαρνταρόμπα σου, να επιλέξεις μια μίνι-αφού έχει επιστρέψει στη μόδα και πολύ δυναμικά.

Μετακινήσου προς τα κάτω για να δεις τις must-αγορές για την ερχόμενη σεζόν!

1. ΒΕΛΟΥΔΙΝΟ ΣΑΚΑΚΙ


Βγαίνοντας σε μα σειρά από φωτεινά χρώματα, το βελούδο δεν είναι πλέον το ύφασμα των σκοτεινών, ρομαντικών, gothic -βραδινών ρούχων, αλλά εκείνο που πρέπει να αναμειγνύεται στα καθημερινά μας ντυσίματα για να τα ζωηρέψει. Φόρεσέ το αρχικά με ένα κομψό σακάκι και ταίριαξέ το με jeans, μίνι ψηλόμεσες φούστες και φορέματα.

2. FUZZY SHOES

Oι γούνινες λεπτομέρειες στα παπούτσια εμφανίστηκαν αρχικά στις προηγούμενες 2 σεζόν και φαίνεται πως ήρθαν για να μείνουν προσθέτοντας sexy vibe και επιπλέον ενδιαφέρον στα βραδινά και όχι μόνο σύνολά μας.

3. ΜΠΡΟΚΑΡ ΦΟΡΕΜΑ

Εντυπωσιακά μοτίβα όπως το μπροκάρ είναι ιδανικά για τους πιο κρύους μήνες, και έρχονται να αντικαταστήσουν τα λαμπερά prints του καλοκαιριού.

4. ΔΑΝΤΕΛΕΝΙΟ ΤΟΠ

Τα φθινοπωρινά vibes έχουν να κάνουν πολύ με τις υφές, και η δαντέλα είναι στην κορυφή της λίστας αφού προσθέτει ρομαντικό χαρακτήρα και ενδιαφέρον σε κάθε look.

5. HIKING BOOTS


To hiking boot έχει επιστρέψει δυναμικά, και όχι μόνο στον Louis Vuitton στου οποίου το runway κυριάρχησε. Τα συγκεκριμένα booties είναι στη shopping list πολλών it-girls για το φθινόπωρο και μπορoύν να φορεθεί με τα πάντα, από δερμάτινα παντελόνια μέχρι μίνι φούστες.

6. ΤΟΠ ΜΕ ΒΟΛΑΝ

Οι ογκώδεις λεπτομέρειες μπορεί να είναι λίγο δύσκολο να φορεθούν αλλά τα θηλυκά βολάν επάνω σε γιακάδες και μανίκια είναι απόλυτα φορέσιμα και ειδικά σε συνδυασμό με jeans.

7. ΛΕΟΠΑΡ ΠΑΛΤΟ


Tα runaways ήταν γεμάτα leopard, snakeskin και prints καμηλοπάρδαλης. Kι ενώ animal prints ποτέ πραγματικά δε θα βγουν εκτός μόδας, είναι ιδιαίτερα διαδεδομένα αυτή τη σεζόν. Φόρεσέ τα φέτος με ένα παλτό και σέταρέ το όπως θα έκανες με ένα σε ουδέτερη απόχρωση.

8. PLATFORM BOOTS

Tα platform boots είναι ένας αποτελεσματικός τρόπος για να προσθέσεις ένταση σε κάθε outfit. Δοκίμασέ τα με μίνι φούστα ή φόρεμα σε Α γραμμή ή με μια ψηλόμεση culotte.

9. ATHLEISURE JACKET

Αυτό το κομμάτι είναι ο τέλειος τρόπος για να συνεχιστεί η τάση athleisure στο φθινόπωρο. Φόρεσέ το επάνω από μίνι φούστες και τζιν, και μέσα από κάθε παλτό και jacket σου.

9. ΑΠΟΔΟΜΗΜΕΝΑ ΤΖΙΝ

Το δρόμο χάραξε ο οίκος Vetements αλλά πλέον το στιλ έχουν συμπεριλάβει πολλά brands στις συλλογές τους για τη φετινή σεζόν.

10. ΜΙΝΙ ΦΟΥΣΤΑ

H mini φούστα δίνει δυναμικά το παρόν αυτή σεζόν. Και αυτό λειτουργεί σίγουρα υπέρ μας, αφού η ψηλόμεση και με άνετο shape στο τελείωμα, είναι πολύ μα πολύ κολακευτική.

Read More

And More