Φθινόπωρο 2016: 6 ισχυρές τάσεις που μπορείς να φορέσεις από τώρα!

Ας είμαστε ειλικρινείς: όσο και αν μας αρέσει να μελετάμε τις τάσεις των runway και να προβλέπουμε ποια από αυτές θα αγγίξει τη σκηνή του street-style ή ακόμη και το κόκκινο χαλί, είμαστε πλήρως ενήμερες ότι ορισμένες από αυτές δεν θα φτάσουν στον πραγματικό κόσμο σε οποιαδήποτε δεδομένη στιγμή. Για παράδειγμα, το χειμώνα τα πλεκτά XXL φαίνονται καλά στη θεωρία, αλλά θα υπάρξουν μόνο λίγες μέρες το χρόνο που πραγματικά θα κάνει τόσο κρύο για να μπορέσουμε να τα φορέσουμε.
Υπάρχουν όμως κάποιες τάσεις κάθε σεζόν που είναι πολύ πιο εύκολο να φορεθούν από ό, τι άλλες, και εμείς τις βρήκαμε για σένα για το επερχόμενο φθινόπωρο. Aυτές οι έξι τάσεις που ξεχωρίσαμε δεν είναι μόνο προσβάσιμες, πρόκειται επίσης να είναι παντού στα καταστήματα και σε μεγάλο εύρος τιμών.
Επιπλέον τις συγκεκριμένες τάσεις μπορείς να ξεκινήσεις από τώρα να τις φορέσεις ερμηνεύοντας τις με τα κατάλληλα βέβαια κομμάτια για την εποχή.

Αν είσαι περίεργη να μάθεις ποιες είναι, απλά μετακινήσου προς τα κάτω!


WESTERN


Tα western-insired κομμάτια μπορεί να είναι τόσο διακριτικά όσο και εντυπωσιακά θέλεις. Ακόμα και μόνο μια μπλούζα καουμπόι-style ή ένα σουέτ σακάκι με ένα παντελόνι τζιν-ή αξεσουάρ, όπως μια ζώνη ή μπότες, κάνει ένα κομψό statement αυτή τη σεζόν.

ANIMAL PRINTS

Tα runaways ήταν γεμάτα leopard, snakeskin και prints καμηλοπάρδαλης. Kι ενώ animal prints ποτέ πραγματικά δε θα βγουν εκτός μόδας, είναι ιδιαίτερα διαδεδομένα αυτή τη σεζόν. Φόρεσέ τα όπως θα φορούσες τα ουδέτερα κομμάτια σου.

ΜΟΤΟ BOOTS

Tα biker boots είναι ένας αποτελεσματικός τρόπος για να προσθέσεις ένα punk edge (μείζον θέμα αυτή τη σεζόν) σε κάθε outfit. Δοκίμασέ τα με έναν απροσδόκητο τρόπο, όπως με ένα maxi φόρεμα

KOΤΛΕ

Το κοτλέ, μαζί με το βελούδο, είναι από τις πιο σημαντικές υφέςγια τη νέα σεζόν. Παντελόνια ή φούστες στο άνετο αυτό ύφασμα σε συνδυασμό με υπερμεγέθη πουλόβερ είναι μια τέλεια ιστορία αγάπης για το φετινό φθινοπωρινό look.

ZIP-UP TOPS

Είτε με τη μορφή ενός πουλόβερ με μισό-φερμουάρ μια top-to-bottom κατάσταση φερμουάρ, αυτή η σπορ λεπτομέρεια είναι ο τέλειος τρόπος για να συνεχιστεί η τάση athleisure στο φθινόπωρο. Απόδειξη: Ήταν παντού, στους διαδρόμους του Dior, J.W.Anderson, Lacoste και 3.1 Phillip Lim.

DUSTERS

Tα μοντέλα και τα αστέρια του street style αγαπούν να φορούν ένα duster πάνω από τα πάντα, από κολάν μέχρι μίνι φούστες. Bonus πόντους για τα εμπνευσμένα από το lingerie, όπως μια ρόμπα, επειδή αυτό είναι όπου η τάση οδεύει.


Read More

And More