Φθινόπωρο – Χειμώνας 2016/2017: Οι 10 τάσεις της νέας σεζόν που πρέπει να ξέρεις

Παρά το γεγονός ότι δυσκολευόμαστε να το παραδεχτούμε, το φθινόπωρο είναι σχεδόν εδώ, πράγμα που σημαίνει ότι η ντουλάπα μας χρειάζεται ένα makeover. Και αντί να μελαγχολούμε που το καλοκαίρι τελειώνει, γιατί να μην χρησιμοποιήσουμε τη νέα σεζόν ως δικαιολογία για να φρεσκάρουμε το στιλ μας;
Με τις πλούσιες και πολυτελείς υφές, το σκληρό biker στιλ, το σπορ streetwear το, το αυστηρό menswear, τους όγκους, τις απλικέ λεπτομέρειες και το σέξι βινύλ -η μόδα αφηγείται μια ιστορία πολλαπλών επιρροών για το Φθινόπωρο / Χειμώνα 2016-2017, σε μια γιορτή του προσωπικού στιλ.
Εμείς για ακόμα μια φορά είμαστε εδώ για να επεξεργαστούμε τις τάσεις των catwalks για την επερχόμενη σεζόν και σου μεταφέρουμε τις 10 που ξεχώρισαν!

Μετακινήσου προς τα κάτω για να τις δεις!

ΒΕΛΟΥΔΟ

Valentino, Alberta Ferretti, Opening Ceremony

Πλούσιο και πολυτελές, το βελούδο είναι από τους πρωταγωνιστές της νέας σεζόν. Μακριά, χυτά φορέματα, κοστούμια, φούστες και σακάκια αγκαλιάζουν το σώμα για μια εντυπωσιακή σιλουέτα που δείχνει αποφασισμένη να ντύσει τις νύχτες του φθινοπώρου.

ΜΠΡΟΚΑΡ

Gucci, Christian Dior, Prada

Πλούσια και ουσιαστικά, τα μοτίφ εμπνευσμένα από ταπετσαρίες εσωτερικών χώρων, -τα μπροκάρ είναι το μεγαλύτερο στοίχημα των σχεδιαστών για το eveningwear αυτή τη σεζόν.

MENSWEAR

Balenciaga, Max Mara, Isabel Marant

To νέο look -δανεισμένο από τα αγόρια είναι boxy και ανέμελο στις προτάσεις των Dries Van Noten, Max Mara, Isabel Marant και άλλων κορυφαίων designer για τη νέα σεζόν.

ΚΑΠΕΣ

Derek Lam, Tommy Hilfiger, Chanel

Μακριά και πλούσια ή mod και cropped; Μονόχρωμη ή καρό; Mε military επιρροές ή πλεκτή; Διάλεξε τη δική σου κάπα μέσα από την ατελείωτη γκάμα επιλογών που φέρνει μαζί της η νέα σεζόν!

ΔΙΑΚΟΣΜΗΤΙΚΕΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ

Alexander McQueen, Christian Dior, Gucci

Οι πολυτελείς λεπτομέρειες πήραν κεντρικό ρόλο στα catwalks, με τη μορφή κρυστάλλων, παγιέτας και πλούσιων διακοσμητικών προσθηκών. Τις είδαμε σε Dior, Gucci, Alexander McQueen αλλά και Dolce&Gabbana, Maison Margiela και Valentino.

BIKER BABES

Saint Laurent, Gucci, Valentino

Tίποτα δεν ξεπερνάει το κλασικό αλλά αυτή τη σεζόν μια more-is-more προσέγγιση στο biker jacket, αξίζει μια θέση στη ντουλάπα σου. Με studs, patches ή έντονους ώμους εμπνευσμένους από τη δεκαετία του ’80, ό, τι και αν είναι αυτό που θα επιλέξεις θα αποτελέσει την επένδυση της σεζόν.

SHEEPSKIN ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ

Balenciaga, Carven, Cedric Charlier

Mαζί με cozy υφάσματα, απαλές γραμμές και σε απαλές αλλά και έντονες αποχρώσεις το πλούσιο sheepskin είναι και πάλι εδώ για το χειμώνα.

SPORTY STREETWEAR

Louis Vuitton, Versace, Tim Coppens

Το streetwear ποτέ δεν έδειχνε καλύτερο: Ρίγες, hoodies, φερμουάρ και trackpants έρχονται να προσθέσουν δυναμικό στιλ στις ημέρες αλλά και τις νύχτες σου.

PUFF JACKETS

Balenciaga, Carven, Stella McCartney

Μια μεγάλη, ογκώδης τάση εντοπίστηκε στα jackets των Βalenciaga, Stella McCartney και αρκετών ακόμα οίκων αυτή τη σεζόν. Όσο κρύο και αν κάνει φέτος το χειμώνα, η μόδα έχει φροντίσει.


ΒΙΝΥΛ
Emporio Armani, Lacoste, Anthony Vaccarello

Κάτι πιο σκοτεινό, και πιο αισθησιακό προστίθεται στα φετινά trends με το βινύλ να κυριαρχεί σε πολλά shows. Το είδαμε στα runway των Emporio Armani, Lacoste, Anthony Vaccarello, Βurberry, Louis Vuitton, κ.α.

Read More

And More