Oι 8 μεγαλύτερες τάσεις στα πανωφόρια για αυτόν το χειμώνα!

Είτε μας αρέσει είτε όχι, φτάνουμε στο τέλος Νοεμβρίου, που σημαίνει ότι πλησιάζουμε στο χειμώνα κάτι που εμείς μεταφράζουμε ως εξής: Χρειαζόμαστε ένα καινούριο παλτό σύντομα!
Για να μαλακώσει το χτύπημα αυτής της πραγματικότητας, υπάρχει μια απίστευτη πληθώρα από επιλογές για να διαλέξουμε φέτος. Και για να μαλακώσει το χτύπημα ακόμη περισσότερο, άφησέ μας να σου υπενθυμίσουμε ότι τα cool εξωτερικά ενδύματα κάνουν ό, τι ρούχο φοράς, αμέσως πιο κομψό (χωρίς προσπάθεια).
Για να εξασφαλίσουμε λοιπόν ότι είσαι πλήρως προετοιμασμένη για την εποχή του παλτό, κάναμε μια βόλτα στα runways της σεζόν Φθινόπωρο Χειμώνας 2016 και τα τελευταία street-style στιλ και εντοπίσαμε τις οχτώ πιο σημαντικές τάσεις στα πανωφόρια. Ανάλογα με το στιλ σου, και τις ανάγκες της γκαρνταρόμπας σου μπορεί να θέλεις να επιλέξεις μία από τις πιο πρακτικές επιλογές, όπως ένα puffer ή σε μία κατάλληλη για τις τις πιο ήπιες καιρικές συνθήκες, όπως μια κάπα. Οι επιλογές αφθονούν, έτσι διάλεξε τη σωστή για σένα!

Μετακινήσου προς τα κάτω για να ενημερωθείς για τις μεγαλύτερες τάσεις στα πανωφόρια αυτή τη σεζόν!

PUFFER COATS

Μια μεγάλη, ογκώδης τάση εντοπίστηκε στα jackets των Βalenciaga, Stella McCartney και αρκετών ακόμα οίκων αυτή τη σεζόν. Όσο κρύο και αν κάνει φέτος το χειμώνα, η μόδα έχει φροντίσει.


ANIMAL PRINTS


Tα runaways ήταν γεμάτα leopard, snakeskin και prints καμηλοπάρδαλης. Kι ενώ τα animal prints ποτέ πραγματικά δε θα βγουν εκτός μόδας, είναι ιδιαίτερα διαδεδομένα αυτή τη σεζόν.

ΡOZ

Χάρη στον Gucci τα φετινά μας πανωφόρια έρχονται και σε τρυφερές παστέλ αποχρώσεις προσθέτοντας ρομαντικό χαρακτήρα στα χειμερινά μας σύνολα.

FUZZY COATS

Τίποτα δεν μπορεί να μας ζεστάνει με τόση κομψότητα όσο ένα παλτό με fuzzy υφή.

MILITARY COATS

Tα παλτό με military επιρροές είναι μια από τις πιο δυνατές αλλά και ευέλικτες τάσεις στα παλτό για φέτος. Μας αρέσουν σε συνδυασμό με τζιν και κολάν το πρωί αλλά και πάνω από θηλυκά φορέματα το βράδυ.

KAΠΕΣ

Μακριά και πλούσια ή mod και cropped; Μονόχρωμη ή καρό; Mε military επιρροές ή πλεκτή; Διάλεξε τη δική σου κάπα μέσα από την ατελείωτη γκάμα επιλογών που φέρνει μαζί της η νέα σεζόν!

DUSTER COATS

Άλλη μια τάση που συνεχίζει δυναμικά είναι τα πλούσια και μακριά duster coats που προσθέτουν κομψότητα σε κάθε πρωινό αλλά και βραδινό σύνολο.

NAVY COATS

Tέλος, αυτή τη σεζόν αν θα έπρεπε να διαλέξουμε μία από τις πιο hot τάσεις στα πανωφόρια τότε αυτή θα ήταν η τάση navy. Ενσωμάτωσέ την στην γκαρνταρόμπα σου και διατήρησε το καλοκαιρινό vibe στα χειμερινά σου σύνολα.


Read More

And More