Party skirts! Γιατί τα Χριστουγεννιάτικα look σου απαιτούν εντυπωσιακές φούστες

Τα party dresses είναι πια ξεπερασμένα. Αυτή τη σεζόν, ένα φόρεμα – όσο εντυπωσιακό και αν είναι – είναι η βήτα επιλογή: Οι μοντέρνες partygoers θα φορέσουν αντ ‘αυτού, μια party skirt.

Εντάξει, τα φορέματα εξακολουθούμε να τα αγαπάμε και έχουν πάντα τη θέση τους στην γκαρνταρόμπα μας. Αλλά καθώς πλησιάζει η σεζόν των Χριστουγέννων, η party-skirt είναι αναμφισβήτητα η πιο cool επιλογή για αυτό το χειμώνα. Και εφόσον μπορείς να τη φορέσεις με κάτι απλό (ένα λευκό T-shirt, ή ένα γκρι πουλόβερ, ακόμη) η φούστα μπορεί να είναι όσο γυαλιστερή, όσο ογκώδης και όσο εντυπωσιακή θέλεις.

Επιπλέον αυτός ο τρόπος ντυσίματος-το half-dressing- όπως λέγεται, είναι ιδανικό για άτομα που δεν νιώθουν άνετα με το πολύ επίσημο ντύσιμο, γιατί σου επιτρέπει να είσαι καλά ντυμένη, χωρίς ποτέ να αισθάνεσαι overdressed.

Είναι πολύ πιθανό να έχεις κι εσύ ήδη μια party-skirt κάπου μέσα στη ντουλάπα σου, αλλά ακόμα και αν δεν έχεις υπάρχουν ήδη στην αγορά πολλές, εντυπωσιακές και σε μεγάλο εύρος τιμών. Πρόσθεσε ένα απλό T-shirt, το σωστό attitude και το ανεπιτήδευτο evening look σου είναι έτοιμο!

Κάνε κλικ εδώ για να δεις 10 looks με βάση μια party skirt αλλά και μερικές από τις ωραιότερες που βρήκαμε αυτή τη στιγμή στην αγορά…

Read More

And More