Τα μεγαλύτερα trends που θα φορέσεις τον Ιανουάριο σύμφωνα με τις stars!

Ιανουάριος! Ο πρώτος μήνας του χρόνου και ο ίσως ο πιο κρύος, Νομίζω ότι αυτό το έχεις ήδη αντιληφθεί από το λευκό τοπίο που επικρατεί γύρω σου. Το θέμα όμως είναι το έξης. Τις περισσότερες φορές και για να προστατευτούμε από το πολικό ψύχος βάζουμε το ένα ρούχο πάνω από το άλλο (όχι αυτό δεν είναι το σωστό layering), κάνουμε λάθος συνδυασμούς χρωμάτων, όπως για παράδειγμα ροζ γάντια με κόκκινο σκούφο, και βγαίνουμε από το σπίτι λες και είμαστε χιονάνθρωποι ή τουρίστριες του Aspen που δεν έχουν ιδέα από στιλ. Όχι, σε γενικές γραμμές δεν είμαστε έτσι, αλλά η θερμοκρασία που έχει πέσει σχεδόν κάτω από το 0, μας αναγκάζει!

Stop the press! Αν ψάχνεις ενημερωμένα σύνολα και ιδανικά για το κρύο συνέχισε να διαβάζεις. Οι αγαπημένες μας και πιο στιλάτες stars παραδίδουν σε όλες εμάς μαθήματα στιλ, μέσα από τα δικά τους street style. Ποια είναι λοιπόν τα μεγαλύτερα trend του Ιανουαρίου που θα δημιουργήσουν ένα super warm look; Μετακινήσου προς τα κάτω και πάρε ιδέες από τις διάσημες…


Puffer Coat

Ένα δυναμικό comeback έκαναν τα puffer coats και -ναι- μας ενθουσίασε! Είναι ζεστά, στιλάτα και σύμφωνα με τις τάσεις το πιο hot item που μπορείς να επενδύσεις αυτή τη στιγμή.

Λοιπόν λοιπόν! Επέλεξε να το φορέσεις μόνο σε casual εμφανίσεις όπως η Cara Delevingne. Συνδύασέ το με τα αγαπημένα σου jeans, sneakers και ένα ιδιαίτερο πουλόβερ. Αν έχεις ήδη ή θες να αποκτήσεις ένα σε ουδέτερο χρώμα, μπορείς να παίξεις με prints και έντονες αποχρώσεις.

Δερμάτινο κολάν
Πρωταγωνιστεί σε κάθε μας εμφάνιση τα τελευταία χρόνια. Είναι το κομμάτι κλειδί που μπορείς να φορέσεις με sneakers, γόβες, ankle boots. Ναι, το αγαπάμε γιατί είναι ένα πασπαρτού και sexy κομμάτι.

Έχεις μια βραδινή έξοδο, αλλά κρυώνεις να βάλεις κάτι mini; Κάν’το όπως η Kendall Jenner. Πόνταρε στο δερμάτινο κολάν και ανάδειξέ το με ένα oversized παλτό, σε έντονο χρώμα κατά προτίμηση. Μην ξεχάσεις να προσθέσεις στο σύνολό σου τα αγαπημένα σου high heels κι ένα φουλάρι για extra στιλ.

Ζιβάγκο
Φυσικά και το αγαπάμε γιατί είναι ζεστό και μας θυμίζει κάτι από τα 70s. Μπορεί εύκολα να πάρει το ρόλο του κασκόλ και ταυτόχρονα να κάνει το στιλ σου πιο minimal και χωρίς πολλά winter accessories.

Σε γενικές γραμμές μπορείς να το φορέσεις με φούστες, flared pants ή ζιπ κιλότ. Αν θες όμως μια αυθεντική casual εμφάνιση παραδειγματίσου από τη Gigi Hadid και φόρεσέ το με ένα metallic jacket, ένα skinny jeans, flat ή high heel ankle boots.

Γούνα
Ένα κομμάτι που έχουμε αγαπήσει πολύ! Έχει την ιδιότητα να δίνει πότε casual και πότε glam αποτέλεσμα στις εμφανίσεις μας, διατηρώντας ενημερωμένο και πάνω από όλα ζεστό το σύνολό μας.

Η Kate Moss είναι πιστή οπαδός του total black look. Επιλέγοντας όμως μια statement γούνα σε off white color έδωσε αμέσως λάμψη και στιλ. Φυσικά μπορείς κι εσύ να παραδειγματιστείς αν θες να κάνεις update το σκουρόχρωμο σύνολό σου.

Over knee μπότες
Κομμάτι κλειδί σε κάθε γυναικεία εμφάνιση. Κάνουν τα πόδια μας να φαίνονται πιο ψηλά, είναι sexy, θηλυκές και το πιο ενημερωμένο αξεσουάρ για να ολοκληρώσεις κάθε σου look. Πλέον στην αγορά μπορείς να τις βρεις με διάφορες υφές και μήκη τακουνιού.

Οι μπότες πάνω από το γόνατο μπορούν να φορεθούν όλη μέρα. Προσοχή όμως! Τουλάχιστον για τις καθημερινές σου εμφανίσεις επέλεξε κάτι… όχι και τόσο sexy. Η Rosie Huntington σου προτείνει μέσα από το δικό της look να διαλέξεις ένα παντελόνι στο ίδιο χρώμα με τις μπότες και να παίξεις με το πάνω μέρος. Τι εννοώ; Προτίμησε ένα χρωματιστό πουλόβερ και ένα στιλάτο καπέλο που θα κάνουν το στιλ σου ξεχωριστό και cosy.

Μαύρο καλσόν
Σίγουρα λέμε όχι στα καλσόν στο χρώμα του δέρματος. Τα μαύρα καλσόν όμως δεν είναι και τόσο κακή ιδέα. Αντιθέτως! Είναι το κομμάτι που θα σε προστατέψει από το κρύο και θα ολοκληρώσει το σύνολό σου, όταν θα θελήσεις να φορέσεις κάτι σε mini ή midi γραμμή.

Κάνε τους δικούς σου συνδυασμούς και ανάδειξέ το πρωί-βράδυ. Κατά προτίμηση επέλεξε σύνολα σε σκούρες αποχρώσεις και ενίσχυσε το στιλ σου με ένα χρωματιστό γούνινο αξεσουάρ, όπως η Alexa Chung. Αυτόν το χειμώνα είδαμε επίσης πολλές stars να το φορούν και σε βραδινές εμφανίσεις σε συνδυασμό με ψηλοτάκουνα πέδιλα. Δοκίμασέ το αρκεί να μην έχει ραφή το καλσόν στα δάχτυλα.

Σκούφος
Χειμώνας χωρίς σκουφάκι δεν γίνεται. Μπορείς να το βρεις σε σκούρες αποχρώσεις, με ιδιαίτερα prints, pom pom ή βέλο. Όπως και να έχει, είναι το ιδανικό αξεσουάρ που θα σε κρατήσει ζεστή και στιλάτη από τη βόλτα μέχρι το γραφείο.

Η Candice Swanepoel (μια από τις αγαπημένες μου celebrities) σου προτείνει να το αναδείξεις με ένα urban look. Σίγουρα έχεις ένα παρκά, ένα denim shorts και αρβυλάκια στην ντουλάπα. Ε λοιπόν πάντρεψε όλα αυτά τα στοιχεία και απόλαυσε με στιλ τις βόλτες στο κρύο

Read More

And More