Animal Planet: Η μόδα συμμαχεί με τους φίλους μας τα ζώα και γίνεται τάση!

Αφού ζήσαμε ένα Χειμώνα στον πυρετό του animal print, έρχεται η Άνοιξη και με χιουμοριστική διάθεση αποτυπώνει τίγρεις, ζέβρες και λεοπάρδαλεις σε φορέματα, κοστούμια και T-shirts! Τα αφηρημένα βιομορφικά σχήματα εξελίσσονται σε ψηφιακές εκτυπώσεις χαριτωμένων ζώων που ανεβάζουν τη διάθεση!

Ο Jeans – Charles de Castelbajac απο-τυπώνει το πρόσωπο μιας τίγρης σε ένα nude σύνολο! Μια καμηλοπάρδαλη σκαρφαλώνει στη δεξιά πλευρά ενός κλασικού λευκού κοστουμιού για τη Louis Vuitton ενώ ένα πίντσερ είναι ραμμένο με πούλιες στο T-shirt που σχεδίασε ο Ashish.

Το ροζ κουνέλι του Giles δοκιμάζει ένα ζευγάρι ροζ aviators σε ένα αμάνικο λευκό τοπ! Οι μαϊμούδες της Prada ψάχνουν λαίμαργα για μπανάνες στα ριγέ φορέματα του οίκου ενώ τέλος ο λευκός κύκνος της Miu Miu χαρίζει την κομψότητα του στη “σατέν” λίμνη.

O οίκος Mulberry εξελίσσει την τάση ένα βήμα παρακάτω παρουσιάζοντας ένα γαλλικό bulldog με λεοπάρ κάπα στην πασαρέλα! Μια πορτοκαλί πεταλούδα ξεκουράζεται πάνω στις εντυπωσιακές πλατφόρμες του Alexnader Mcqueen! Η ζέβρα δανείζει όχι μόνο τις ρίγες της αλλά και το σχήμα της στο φόρεμα που σχεδιάζει ο JeansCharles de Castelbajac.

Read More

And More