CHRISTMAS GLAM! Tα 10 catwalk looks που θα σου δώσουν έμπνευση για το ρεβεγιόν…

To χριστουγεννιάτικο ρεβεγιόν είναι σίγουρα η σκέψη που έχει κατακλύσει το μεγαλύτερο μέρος του μυαλού σου. Πόσες ερωτήσεις να χωρέσει ένας ανθρώπινος νους! Τι θα κάνεις; Που θα πας; Με ποιούς θα γιορτάσεις; Θα βγεις; Θα γιορτάσεις σε σπίτι; Oι άλλοι τι θα κάνουν; Πόσο θα κοστίσει; Και πάνω από όλα… τι θα φορέσεις; Αυτή κι αν είναι μία ερώτηση βάσανο!

Το TLIFE που παρακολουθεί οτιδήποτε αφορά στη μόδα ώστε να σε κρατάει πάντα ενήμερη διαλέγει 10 looks από τα catwalks και σου τα παρουσιάζει. Πάρε ιδέες για το τι ύφος να επιλέξεις στο ντύσιμό σου για το φετινό Χριστουγεννιάτικο ρεβεγιόν!


Haider Ackermann

Aν είσαι καλεσμένη σε σπίτι ένα θηλυκό top όπως αυτό στη φωτογραφία που έχει έντονη διαφάνεια ή ένα top με τον έναν ώμο έξω, σε συνδυασμό με ένα υφασμάτινο παντελόνι θα είναι μία πολύ καλή επιλογή που θα σε βγάλει πολύ γρήγορα από το δίλημμα του τι να φορέσεις.

TIP: Πρόσεξε τη διχρωμία που μπορεί να δημιουργήσεις με το σύνολό σου ώστε να μην είναι ούτε πολύ υπερβολικό αλλά ούτε και να φαίνεται casual.

Η συγκεκριμένη επιλογή είναι έξυπνη αρκετά γιατί απευθύνεται σε όλες τις γυναίκες ανεξαρτήτως σωματότυπου.


Christian Dior

Σε παρόμοιο ύφος και η δεύτερη πρόταση. Αυτήν τη φορά ένας total black συνδυασμός με ένα υφασμάτινο παντελόνι και ένα top σε βελούδινο ύφος. Η θηλυκότητά σου αναδεικνύεται αν πολύ εύκολα επιλέξεις μια μπλούζα που αφήνει τους ώμους ή την πλάτη σου έξω.

TIP: Η μαύρη – μονόχρωμη επιλογή κάνει το σύνολό σου πιο βραδινό άρα και πιο εορταστικό.


Valentino

Αν σε καλέσουν σε ένα σπίτι όπου η πλειοψηφία θα είναι ζευγάρια ή έστω ότι το ρεβεγιόν θα γίνει σε σπίτι ή θα φας για πρώτη φορά με τους γονείς του αγοριού σου τότε ένα φινετσάτο φόρεμα με διακριτική διαφάνεια ή μία μπλούζα με φούστα που θα δίνουν μια πιο ρομαντική διάθεση θα σε κάνουν να νιώθεις πολύ καλά μέσα στην στιλιστική σου επιλογή.


Lanvin

Αν το ρεβεγιόν για εσένα σημαίνει πάρτυ μην διστάσεις να ντυθείς πιο glamorous. Ένα τέτοιο ντύσιμο γίνεται πολύ εύκολα αρκεί να επιλέξεις ένα φόρεμα σε πολύ καλή ποιότητα και να δώσεις μεγάλη έμφαση στα αξεσουάρ σου.

ΤΙP: Απόφυγε τα πιο casual αξεσουάρ και κάνε το ντύσιμο σου πιο επιβλητικό φορώντας chokers, χρυσά κοσμήματα και γάντια.


Balmain

Aν δεν σου αρέσουν τα “κυριλέ” ή στημένα ντυσίματα και την βραδιά του ρεβεγιόν θα την περάσεις έξω, η μοδάτη πρόταση, είναι να φορέσεις ένα βινίλ σε απόχρωση του χρυσού ή του ασημί στενό παντελόνι ώστε να δώσεις την απαιτούμενη λάμψη στο σύνολό σου και να το συνδυάσεις με μία μπλούζα σε καλή ποιότητα.

Φόρεσε το παντελόνι σου με ψηλά παπούτσια και με ένα κομψό top αποφεύγοντας τα μακό t-shirt και τα μπλουζάκια που μπορεί να φοράς μέσα στην καθημερινότητά σου. Η βραδιά απαιτεί λάμψη!


Prabal Gurung

Μία maxi αέρινη φούστα, αν την επιλέξεις θα με θυμηθείς και θα πιείς ένα ποτό στην υγεία του TLIFE, είναι ίσως η πιο μοδάτη επιλογή που μπορείς να κάνεις για το ρεβεγιόν.

Μία μονόχρωμη επιλογή που δεν θα σε κάνει να περάσεις απαρατήρητη είτε βρεθείς σε κάποιο club, bar είτε ακόμη και σε σπίτι.


Hakaan

Ένα πολύ λιτό χωρίς υπερβολικές λεπτομέρειες και στολίδια μακρύ φόρεμα είναι επίσης μία πολύ θηλυκή επιλογή για την εορταστική βραδιά.

TIP: Αν το επιλέξεις για να μην καταλήξει το στιλ σου να είναι οσκαρικών προδιαγραφών διατήρησε πολύ λιτά τα αξεσουάρ που θα χρησιμοποιήσεις. Ακόμη καλύτερα αν δεν φορέσεις καθόλου αξεσουάρ – δοκίμασε το!


Lanvin

Ένα μαύρο φόρεμα πάντα είναι μία πολύ σωστή στιλιστικά επιλογή για τις γιορτές. Είναι ασφαλής χωρίς όμως να καταλήγει να μοιάζει πρόχειρη αφού το μαύρο φόρεμα οι νόμοι της μόδας το επιβάλλουν μόνο σε εμφανίσεις μετά τη δύση του ήλιου. Με το μαύρο φόρεμα πολύ δύσκολα θα πέσεις σε μοιραία λάθη κι αν το συνδυάσεις με κοσμήματα μοδάτα όπως ένα χρυσό chocker θα δεις πως θα μοιάζει σαν καινούριο.

TIP: Μην το φορέσεις με καλσόν στο χρώμα του δέρματος φέτος δεν είναι στην μόδα και η χρήση του φθηναίνει όλο σου το στιλ.


Hakaan

Αν στιλιστικά είσαι αρκετά τολμηρή και θέλεις να πρωτοτυπήσεις, μία φούστα με φτερά θα σε κάνει να το καταφέρεις άμεσα. Επέλεξέ την σε μαύρο και φόρεσέ την με μαύρο tοp αποφεύγοντας οποιαδήποτε άλλου είδους υπερβολή.

TIP: Αν είσαι άνω των 21 απαγορεύεται να την φορέσεις χωρίς καλσόν ή με καλσόν στο χρώμα του δέρματος. Η μόνη επιλογή που σου μένει είναι το πολύ σκούρο μαύρο.

TIP: Αν είσαι άνω των 29 φόρεσε την με μαύρο πολύ σκούρο καλσόν και συνδύασέ την με ένα μεσάτο σακάκι και παλτό.


Hakaan

Μία πολύ απλή λύση που πολλές φορές μας φαίνεται τόσο απλή που δεν την υπολογίζουμε καν είναι να επιλέξουμε ένα στενό φόρεμα σε έντονο χρώμα. Δεν είναι απαραίτητο να είναι super mini ακόμη και μέχρι τη μέση της γάμπας σου να φθάνει το έντονό του χρώμα θα προδώσει αυτόματα την εορταστική σου διάθεση.

TIP: Το κόκκινο είναι η ιδανικότερη επιλογή αν θέλεις η εμφάνισή σου να είναι κυρίως sexy! Είναι το χρώμα που προτιμούν οι άντρες.

Read More

And More